oyun ve diğer uygulamaların müzikleri neden ?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
oyun ve diğer uygulamaların müzikleri neden ?????
​​​ muzik çalarda çalma listesine karışan oyun ve program müziklerinden bıktım şarkıları bulamıyorum listede resmen çok sayıda var. bunları gizlemenin bir yolu yokmu ???

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:bilmm

realplayer2

realplayer2

Üye
25.07 anna yükle bu sorunu nokia çözdü

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ben annayı ovıden yuklemısdım farklı yontemlerle anna belle kurmayı bılmıyorum o yuzden baska bı yontemı varmı acaba

qsaw

qsaw

Üye
yeniden suite den yükle bilgisayar kullanarak

realplayer2

realplayer2

Üye
annanın şu an 3 sürümü bide yolda 4 sürümü var sen şu anki en son 25.07i nokia suitele yükle sorun çözülür

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
yenıden annayı yukleyınce bu sorun ortadan kalkıcak yani? deneyelım bakalm

realplayer2

realplayer2

Üye
nokia suite "v25.07 yüklenmiş, cihazınızla ilgili sorun yaşıyorsanız yazılımı tekrar yükleyin" diyo ordan aynı yazılımı tekrar yükle ama muhtemelen sende 24.01 yüklü o yüzden böyle oldu

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende 24,01 yuklu sımdı *kare 0000 kare den bakdım ozaman bı guncelleme yapaym guncellemede rehber sılınıyormuydu ?

realplayer2

realplayer2

Üye
hiçbirşey silinmiyo ben yaparken otomatik kendi yedekledi geri yükledi herşey bıraktığın gibi geliyo

qsaw

qsaw

Üye
ben v25.007 olduğunu düşündüm o yüzden öyle dedim :D

qsaw

qsaw

Üye
bu arada illaki yedeklerin olsun her türlü sorun çıkabilir telefon bu wlan felan gider sen her ihtimale karşı yedekleme yap :oke:

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
vala yapıyıyorm ovıden suan

qsaw

qsaw

Üye
ovi derken suitemi?

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
evet 259 mb ayrıca 1 mb degıl ınmesını beklıorm hala

distakjo

distakjo

Üye
ben telefonu hackledikten sonra oldu bu olay. Zannedersem hack işe alakalı. Gizli dosyaları gösterdiği için olabilir.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bı ara hacklemeye calısdım ama olmamısdı neyse sımdı guncelledım sanırım sorn kalmadı gostermıyor suan

CnFk

CnFk

Üye
peki arkadaşlar bu müzikleri hafıza kartında hangi dosyanın içine atıyorsunuz acaba_?

qsaw

qsaw

Üye
evet 259 mb ayrıca 1 mb degıl ınmesını beklıorm hala
hayır o gördüğün bütün sistem in kapladığı alan suite bütün sistemi silip yeniden yüklüyor fakat bu güncellemeyi telden yaparsan sadece 1mb olduğunu görürsün yni seki sürümden sadece 1mb fazlası olan bir sistem bu yüzden telefon bütün sistemi yeniden yüklemiyor fakat suite böyle değil bütün sistemi yeniden yüklüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt