sony ericsson xperia arc s=ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Eskalibur97

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson xperia arc s=ROM
Arkadaşlar xperia arc s kullanıyorum Bu telefon için en hızlı en stabil ve oyunlarda kasma yaşatmayacak (örneğin modern combat 4 kasmayacak kdr güçlü kernelli) ve son sürümü olup içinde fm radyosu bulunan bir ROM istiyorum.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Invoke

Invoke

Üye
Modern Combat4de her türlü kasar istediğin romu kur, az da olsa kasar, ben Ultimatehd rom kuruluyken, bitirmiştim modern combat4ü çok az kasıyordu, rahatsız edecek derecede değil, oynanabiliyordu.
FM radyosu var mı bilmiyorum ama, Atomic rom denemedim gerçi ama iyi performansı oldugu söylenir, gb romu deneyin isterseniz.

Eskalibur97

Üye
    Konu Sahibi
Peki bide birçok kişi cyanogenmod adlı romdan bahsediyor bunun hakkında ne söylersiniz iyimidir???

Invoke

Invoke

Üye
İyidir. cm10 jellybean, deneyebilirsiniz.

Eskalibur97

Üye
    Konu Sahibi
Peki cm10 kararlı alpha sürümünde modern combat 4 kasmadan ya da az kasmayla çalıştırırmı.Birde ben telin imeisini kırdıracam yurtdışından geldiği için ancak kırdırılınca romun güncellemesini alamıyormuşuz ne kdr doğru son olarakda cm10 kararlı alpha 6 stabilmi diğer uygulamalarda kasma fln yaratırmı

Invoke

Invoke

Üye
Kasmaz ya, cm10 stabil değil hala, cm9 var ondan önce ics versiyonu o stabil. Yalnız 10da iyi bence. az da olsa kasar mc4 ama sorun olacak kadar değil. Oyununa göre değişir tabi, ama genel olarak oynatıyor. İmei olayını hiç bilmiyorum rom yüklediğinizde imeiniz gidermiş, şebeke hatası alırmışsınız filan diye duydum. Pek bilgim yok o konuda ne desem yalan olur şimdi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt