Xperia U mu , Xperia Arc S mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rahmiozcan

Üye
    Konu Sahibi
Xperia U mu , Xperia Arc S mi
Merhaba arkadaşlar :) öncelikle yaklasık 1 hafta içinde bu 2 telefondan birini alacağımı söylemek istiyorum. Arc s görünüş ve kamera olarak beni çok cezbediyor . Ayrıca 4.2 inch lik bir ekranı var.

Xperia u nun ise çift çekirdekli olması beni kendine çeken özelliklerden.

sizce hangisi yardımcı olursanız sevinirim :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Telde eğer oyun oynamayacaksan u al çünki u nun hafızası küçük ve arttırılmıyor. Yani 1-2 tane kaliteli oyun yüklersen dolar . Ama arc s de bu sorun olmaz.

rahmiozcan

Üye
    Konu Sahibi
Ama xperia u çift çekirdek ve mali400 gpu . yani birçok üst düzey oyunu rahatlıkla çalıstırır. arc s bu konuda biraz yetersiz kalıyor sanki

- - - Eklendi - - -

Yardımcı olacak başka kimse yok mu ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Ama xperia u çift çekirdek ve mali400 gpu . yani birçok üst düzey oyunu rahatlıkla çalıstırır. arc s bu konuda biraz yetersiz kalıyor sanki

- - - Eklendi - - -

Yardımcı olacak başka kimse yok mu ?

Hafıza sıkıntısı olduğu için zaten ilerde sorun yapar bu yüzen iki modelide ele başka mıdellere bak örn: solaya bak.

rahmiozcan

Üye
    Konu Sahibi
ya neden bilmiyorum solaya ısınamadım. neyse hocam şunu sorayım : xperia arc s nova 3 shadowgun gibi oyunları çalıstırır mı ?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ya neden bilmiyorum solaya ısınamadım. neyse hocam şunu sorayım : xperia arc s nova 3 shadowgun gibi oyunları çalıstırır mı ?

Bütün oyunları sorunsuz çalıştırıyor fakat gta vice city sorunlu ondada grafik ayarlarını düşürünce sorun bitiyor.

Ama sana tavsiyem s3 mini

Kerim.

Kerim.

Üye
Butce ne kadar senin?

rahmiozcan

Üye
    Konu Sahibi
bütcem 700-800 civarı belki 3 5 oynama olabilir

- - - Eklendi - - -

Bütün oyunları sorunsuz çalıştırıyor fakat gta vice city sorunlu ondada grafik ayarlarını düşürünce sorun bitiyor.

Ama sana tavsiyem s3 mini

s3 mini de flash desteği yok bu büyük bir eksik. birde galiba arc s de ısınma sorunu var diyorlar doğru mudur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt