oyun oynarken ekran 30-60 sn bir kasıyor. daha önce bu sorun yoktu.

Sponsorlu Bağlantılar

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynarken ekran 30-60 sn bir kasıyor. daha önce bu sorun yoktu.
merhabalar arkdaşlar daha önce pes 2010 rahatça sorunsuz.. oynuyordum fakat buğün oyuna girdiğimde 30-60 sn . bir.. ekran sanki böyle agırlaştırılmış çekim gibi oluyor..
bu tek pes 2010 da olmuyor.. diğer oynadığım oyıunlarda da oluyor...

ekran kartımın drıverini kaldırıp.. internetten yeni drıver indirdim güncel olrak ama sorun yine düzelmedi.. neden böle yapıyor olabilir.. ya yenide format atmıştım.. şimdi. yinemi format atmak zorunda kalcam.. :S puff..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Oyun sırasında çalışan servislerden biri veya oto. güncelleştirmeler kasma yapabilir...Sisteminiz iyi değilse oyun sırasında çalışan gereksiz tüm servisleri sonlandırın...Mesela antivirüs vb. yazılım ve servisler varsa sonlandırın...Eğer bilmiyorsanız çalışan servislerin adlarını veya resmini ekleyin yardımcı olmaya çalışırız...

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
anti-vürüs porğramım var ama bu yeni yüklediğim bişey deil ki.. normalde bunlar çalışırken.. sorunsuz oynuyordum oyunları..
virüs bulaşmıştır diye.. windows'u komle tarattırdım.. virüste bulmadı..
yani sorun başka ne olabilir anlamıyorum..
ama yinede %70 virüs bulaştı..

karrizmaumut

Üye
bence oynadıgın oyunun çözünürlüğünü düşürmelisin dostum bide o şekilde dene :bye2:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Böyle Bir Sorun Bendede Oluyordu :) PC'nin Özelliklerini Yükselttim Düzeldi :)

Adilx05

Adilx05

Üye
Bak banada bi virüs bulaşmıştı öyle oluyode Görev Yöneticisini Aç Uygulamalar sekmesinde bilmediğin uygulamaları kaldır bi de öyle dene ...
Bi de Cpu Kullanımı %100e Mi Çıkıyo Sürekli ???

TheLastOttomans

TheLastOttomans

Üye
görev yöneticisinde gereksiz uygulamalar var deneme yanılma yöntemiyle kaldır düzelmezse oyunun grafik ayarlarını düşür... :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ram lar doluyor olabilir cpu kullanımı yükseliyor olabilir.Optimizer programları kullan advanced system care nin icinde akıllı ram programı var o cok ise yarar.Oyundan önce 3-4 kere derin temizleye basarsan ramlar iyi bosalır:D ayrica game booster programınıda kullanabilirsin smart ram in yanında

Üst Alt