Oyun Oyun Datalarını Hafıza Kartındayken Çalıştırmak - DirectoryBind ( Root Gerekli )

terk edilmişmi burasi?

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olacağım, şu an uygun değilim. İlgileneceğim. İyi akşamlar.

Tepkiler: ahcanpolat
SUYAKA Kardeşim benim Piranha Business Tabletim 6 GB 9 inch'li tabletim var sd kartım yetersiz hafıza yer yok diyor..

yeni 32 GB hafıza kartı aldım bu bana yeter ama oyunları ve uygulamaları , 32 GB hafıza kartıma taşımak istiyorum

nasıl yapabilirim nasıl taşıyabilirim... lütfen yardım eder misin.. hafıza sıkıntı yaşıyorum...

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi

Konuyu dikkatli okursanız nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Yine de yapamazsanız konuyu güncelleyeceğim.

jereax

Üye
kardeş ayarları yapıp sorunsuz giriyorum oyunlarima ama 2. sefer programa girdigimde ayarladigim liste siliniyor veya ben göremiyorum ama hala oynuyorum oyunları yani kısaca en son resimdeki gibi kontrol edemiyorum ne var ne yok

Backup database ye tıklayın listeyi tamamladiginizda

Herkese merhabalar. Ben yaptım herşey oldu yolları yazdık seçili yeşil yandı falan aynen dosyaları ana dizinde gibi görüyor ve hafızadan yer yemiyor fakat oyunu açtığımda (asphalt7) bi uyarı veriyor ok deyince kapanıyor programı açtığımda kaydettiğim dizin yok olmuş oluyor. Programı her kapatıp açtığımda dizin uçmuş oluyor bind on bootta işaretledim ama nafile programı kapat aç yine dizin uçmuş ne yapmam gerek?

kimene53

Üye
Allah razı olsun dostum bende wonder var 1.7 gb lık hafıza bana yetmiyordu ellerine sağlık

nfs indirdim 1.8 gb extsdcardda. telefonun hafizasi 1.1 gb bu yuzden verdigin programi kullandim. oyun telin hafizasindan buyuk olunca oluyor mu tesekkurler..

Ben tabletimde calistiramadim. Super user izin sorusu cikmadi basta kac kez denedim sonunda super user uygulamasini acip ordan izin verdim fakat bu seferde root acces denied gibi bi yazi var sanirsam cihazin root unu gormuyor. Bana yardimci olabilecek var mi? Eger bunu yaparaam class10 sd kart almayi dusunuyorum.

Tiko1

Üye
data dosyalarını taşıdım ama data dosyaları sadece 28 kb bişey asıl boyut Android/obb/(oyunun adı) içeriğinde onu nereye taşıycam?

Mrdice

Üye
Sadece Huawai marka telefonlardami bilmiyorum ama varsayilan depolama yerini sd kart olarak ayarlYabiliyorum hiç bir işleme gerek duymadan herşey sd ye iniyor ve tüm oyunlarim sd de çalişiyor

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Hm ilk kez duydum. Öyleyse çok iyiymiş

omerumut

Üye
Root accsses fail yaziyor?

yaptim oldu eyvallah kardeşim

Tepkiler: Suyaka