oyun bekleyenler sıkı dursun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
misal veriyorum o birkaç günlüğüne ücretsiz yaptıllarında yüklersek sonra yine ücretli olduğunda bizde yüklü kalıcakmı?? :hmmm

tabi ki sonradan ücretli olması sende yüklü uygulamayı etkilemez.

• Beğen
Tepkiler: n000k

pirenuri

pirenuri

Üye
bişiyi anlamadım videoların hiç birinde WP8 le alakalı bişi yok nerden biliyorsunuz hemen geleceğini? Gameloftun bi videosu var izledim.2013 yılında 12 -13 tane oyun gelcekmiş wp8 e de bunlar ne zaman gelir orası meçhul

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bişiyi anlamadım videoların hiç birinde WP8 le alakalı bişi yok nerden biliyorsunuz hemen geleceğini? Gameloftun bi videosu var izledim.2013 yılında 12 -13 tane oyun gelcekmiş wp8 e de bunlar ne zaman gelir orası meçhul

kardeşim haberi tam okumadin galiba xbox live sitesine eklenmiş oyun tanitimlari bu demektir ki market başvurulari yapilmiş.

pirenuri

pirenuri

Üye
birde bu resmi göstermek istedim Xbox a girince pes 2012 yazıyor.Tıklıyorum üzerine ama mağazadan çıkarılmış yada silinmiş yazıyor

Resim :

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkiye marketinde yok kardeşim.

pirenuri

pirenuri

Üye
Bolhemi finlandıya yaptım ama yine gelmedi xboxtaki bolgeyimi yoksa telefondaki bölgeyi mi değitirmeliyim

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi ellerine sağlık asphalt serisi telefon da en iyi yarış oyunlarından zaten gayetde güzele benziyor 7.si :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun şimdiden :)

Türe

Türe

Üye
Bir sistemin market farkı ona özel şeyler çıkmasında biter. Misal ios bu konuda 1. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt