Popüler word(kelime) oyunu Ruzzle yakında wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Popüler word(kelime) oyunu Ruzzle yakında wpstore'da

Populer word(kelime) oyunu Ruzzle yakında windowsphone8 ve windows8 icin magazadaki yerini alıcak.

128 ülkede ios ve android kullanıcılarının en popüler oyunları arasında yer alan Ruzzle windowsphoneitaly sitesi tarafından magazaya gelecegi bildirildi.

[video=youtube;qr8oqOi7ZvE]http://www.youtube.com/watch?v=qr8oqOi7ZvE[/video]

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Teşekkürler abi :) Güzel bir oyuna benziyor :)

Samet.25

tsk

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mağazayla ilgili güzel haberler sürer inşallah :alkis

m542tf

m542tf

Üye
2013 de wp8 markette patlama bekliyorum.

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Katılıyorum.Bir çok Nokia Lumia cihaz ve samsung htc gibi firmalar daha yeni diyebileceğimiz zaman aralığında dahil oldular.Windows phone kullanıcılar için büyük heyecan uyandırıyor.Gerek tasarımı gerek çıkan cihazlar yeni kullanıcıları cezbediyor.

Dolayısıyla şirketler,geliştiriciler de pazardan pay kapma yarışı içine girdikçe hem uygulamalar gelişecek hem de fiyatlar rekabetten dolayı esneklik gösterecektir.

Oyunlarda xbox ve son zamanlarda açıklanan yeni oyunların geleceği haberleriyle gameloft olacağı için hızlı ve güzel bir ilerleme olacaktır diye düşünüyorum.

Apollo+ güncellemesinden sonra ve yeni lumia'lar piyasaya sürüldüklerinde iş daha da kızışacak ve artık windows phone'da kendini gösterip pazar payı kapmak için ciddi atılımlar yapacaktır.

:) Söyleyecek ne kadar çok şeyim varmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt