ovi store den istedini pc ye indir

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ovi store den istedini pc ye indir
arkadaslar nokia ovi storeden isdedinizi pc ye indirim basladi desem olurmu olmaz ama mumkun.nasilmi ovi store sayfasina girin istedinizi secin tabiki uyelikle oluyor.arkadasina gonder secin acilan sayfada adres cubugundaki adresin sonundaki (send-to-friend) kismini siliyoruz (download) yaziyoruz enter

... boyleyken soyle olucak

... olucak inerken kaydedin sonrasinda notepad++ programiyla acin sonrasinda

--boundary-1
Content-Type: x-epoc/x-sisx-app
Content-Transfer-Encoding: binary

bu bolumu silin dikat ((z)) enbasa gelecek sonrasinda farkli kaydedin ederken uzantisi dm olan yeri sis yada jar yapin kesin olur ama once dosya seceneklerinden uzantilari gosteri acin.
kplay gelsin saklayin internet olmadan tekrar kurulum yapin.

• Beğen
Tepkiler: AYNA, ThebLue16, omerynd ve 3 diğerleri

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
sağol güzel yöntem

venusutarit

venusutarit

Üye
Güzelmiş

ali372

Üye
--boundary-1
Content-Type: x-epoc/x-sisx-app
Content-Transfer-Encoding: binary

bu bolumu silin dikat ((z)) enbasa gelecek sonrasinda farkli kaydedin ederken uzantisi dm olan yeri sis yada jar yapin kesin olur ama once dosya seceneklerinden uzantilari gosteri acin.
kplay gelsin saklayin internet olmadan tekrar kurulum yapin. bunları anlamadım hocam nasıl yapıyoz bnm tel n96 indirdim hiç açmadı dediklerinide yapamıyorum resimli anlatım yapsan çok güzel olacak

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
denedim %100 çalışıyor. Çok güzel yöntem. Teşekkürler

Utku

Utku

Üye
güzel paylaşım ama bu ne işe yarayacak telefondan indirmek varken

omerynd

omerynd

Üye
Telefondan internete bağlanıp indirmek gerekiyor fakat bu şekilde indirirsek istediğimiz an kurabiliriz. Teşekkürler güzel paylaşım

AYNA

AYNA

Üye
Ben bu yöntemi denemiştim olmamıştı.inmişti ancak yüklerken hata vermişti bir kaç program indirmiştim hepsinde öyle yapmıştı.bi yöntem daha var onu yaptım ben o olmuştu.mozilla firefox ile oluyor o yöntem..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Utku™;3212864' Alıntı:
güzel paylaşım ama bu ne işe yarayacak telefondan indirmek varken

Ben sana bu yöntemin ne işe yarayacağını açıklayayım daha doğrusu kimlerin işine yarayacağını açıklayayım !!!!

Şimdi bende N8 var. Benim gibi forumda pek çok kişide de N8 var. Yine pek çok kişide 5800 ve benzeri telefonlar var. Bu telefonların en büyük ortak noktası nedir? Cevap= Hepsinde Wireless olmasıdır. Bu telefonların sahiplerinin inanıyorumki (ben dehil) %80i uygulamaları güncellemeleri online olan herşeyi wirelesten yapıyorlar ve turkcell internet denen o kazığın önde gideni olan bağlantı türünü neredeyse hiç kullanmıyorlar. Yani şahsen benim turkcell internet paketine ya da tarifesine savuracağım param yok malesef. Demem o ki bizlerin ovi uygulamalarını pc den indirme gibi bir olayımız pek olmaz çünkü gerek yok.

Ama şu an ovi mağazası olan fakat wirelesi olmayan tuşlu-dokunmatik telefonlarda var. Adam ovi uygulamalarını kontorle yükleyemiyor. Bu kişiler telefonda interneti bile açmaya korkuyorlar.

İŞTE OVI'DEN PCYE UYGULAMA İNDİRMEK BU KİŞİLERİN İŞİNE YARIYOR BU YÖNTEM BU ADAMLARIN TELEFONLARINA HAYAT VERMELERİNE OLANAK TANIYOR ;)

• Beğen
Tepkiler: Tutasstes

mrd71

Üye
teşekkürler....

melgklay

melgklay

Üye
Ya kardeş şimdi madem sen bunu yapabiliyorsun, neredeyse tüm forum hdr programını bekliyor..ovide var ama 45tl.. Onu indirip paylaşsana.. Benim pc yok o yüzden senden rica ediyorum

muratcan1905

Üye
Ya kardeş şimdi madem sen bunu yapabiliyorsun, neredeyse tüm forum hdr programını bekliyor..ovide var ama 45tl.. Onu indirip paylaşsana.. Benim pc yok o yüzden senden rica ediyorum

ücretli uygulamalarda işe yaramıyor

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
teşşekürler güzel yöntem :D

errayn41

Üye
dosya bozuk hatası veriyor (e71)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
guzel yaparsaniz calismamasi diye birsey yok.bunlarin yontemi ne ise yarayicani hala soruyorlar.kisaca ben yurtdisinda kaliyorum ve turyideki ovi 'den hic birsey indiremiyorum.indirin buraya koyabilirsiniz paylasimlar cogalir.

PureFood

PureFood

Üye

Ben sana bu yöntemin ne işe yarayacağını açıklayayım daha doğrusu kimlerin işine yarayacağını açıklayayım !!!!

Şimdi bende N8 var. Benim gibi forumda pek çok kişide de N8 var. Yine pek çok kişide 5800 ve benzeri telefonlar var. Bu telefonların en büyük ortak noktası nedir? Cevap= Hepsinde Wireless olmasıdır. Bu telefonların sahiplerinin inanıyorumki (ben dehil) %80i uygulamaları güncellemeleri online olan herşeyi wirelesten yapıyorlar ve turkcell internet denen o kazığın önde gideni olan bağlantı türünü neredeyse hiç kullanmıyorlar. Yani şahsen benim turkcell internet paketine ya da tarifesine savuracağım param yok malesef. Demem o ki bizlerin ovi uygulamalarını pc den indirme gibi bir olayımız pek olmaz çünkü gerek yok.

Ama şu an ovi mağazası olan fakat wirelesi olmayan tuşlu-dokunmatik telefonlarda var. Adam ovi uygulamalarını kontorle yükleyemiyor. Bu kişiler telefonda interneti bile açmaya korkuyorlar.

İŞTE OVI'DEN PCYE UYGULAMA İNDİRMEK BU KİŞİLERİN İŞİNE YARIYOR BU YÖNTEM BU ADAMLARIN TELEFONLARINA HAYAT VERMELERİNE OLANAK TANIYOR ;)

Bravo dostum güzel anlatım :oke:

İşe yarıyor tebrik ederim bulan arkadaşı.

trontr

Üye
symbian 3 genel kısmına konu açtım gelin bi bakın bunla ilgili.

Üst Alt