flydragon12
Üye
Ovi Store'dan PC'ye indirme [.dm sorununa çözüm..!]
Resim 1:
Resim 2:
Resim 3:
Anlatım:
a)ovi store üye olduktan sonra oturum açıp indirmek istediğimiz uygulamaya tıkladıktan sonra resim 1'deki gibi "arkadaşına gönder" seçeneğine tıklıyoruz.
b)açılan pencerede adres çubuğundaki "send-to-friend" yazısını silip (resim 2), yerine "download" yazıp (resim 3) enterlıyoruz ve uygulamamız iniyor.
c)inen dosyalar kimi zaman sis.dm şeklinde olabiliyor. Bunun içinde;
sis.dm uzantılı dosyayı düzeltme
1- ilk önce
2- programı klasöre çıkardıktan sonra XVI32 programınız açıyoruz. File > Open dedikten sonra oviden indirdiğimiz .dm uzantılı uygulamayı seçiyoruz.
3-
--boundary-1
Content-Type x-epocx-sisx-app
Content-Transfer-Encoding binary
"z" harfini görene kadar yukarıdaki yazıyı sağ sütundan delete tuşuyla siliyoruz.
Sonrasında File > Save As diyerek uygulamamızı isim.sis şeklinde kaydediyoruz.
ve hayırlı olsun diyorum... TEŞEKKÜRLER ..!
Konu sabitlenirse memnum olurum...
Resim 2:
Resim 3:
Anlatım:
a)ovi store üye olduktan sonra oturum açıp indirmek istediğimiz uygulamaya tıkladıktan sonra resim 1'deki gibi "arkadaşına gönder" seçeneğine tıklıyoruz.
b)açılan pencerede adres çubuğundaki "send-to-friend" yazısını silip (resim 2), yerine "download" yazıp (resim 3) enterlıyoruz ve uygulamamız iniyor.
c)inen dosyalar kimi zaman sis.dm şeklinde olabiliyor. Bunun içinde;
sis.dm uzantılı dosyayı düzeltme
1- ilk önce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkinden XVI32 (493 kb) programını indiriyoruz.2- programı klasöre çıkardıktan sonra XVI32 programınız açıyoruz. File > Open dedikten sonra oviden indirdiğimiz .dm uzantılı uygulamayı seçiyoruz.
3-
--boundary-1
Content-Type x-epocx-sisx-app
Content-Transfer-Encoding binary
"z" harfini görene kadar yukarıdaki yazıyı sağ sütundan delete tuşuyla siliyoruz.
Sonrasında File > Save As diyerek uygulamamızı isim.sis şeklinde kaydediyoruz.
ve hayırlı olsun diyorum... TEŞEKKÜRLER ..!

Konu sabitlenirse memnum olurum...