Ovi Maps Sorun - C5

Sponsorlu Bağlantılar

c5-00

c5-00

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Maps Sorun - C5
birkaç gün önce nokia C5 aldım. ürünün sınırsız navigasyon paketi var.

benim sorunum bir adres yazdığımda bulmuyor ama cevrim içi arat dediğimde buluyor. bu haritaların gelişmiş bir seçeneğini mi indirmemiz gerekiyor. ovi suite de 44,5mb lik bir türkiye paketi vardı onu indirdim. her seferinde internetten mi buldurmam gerekecek yerleri?

diğer bir sorum da rota yı ayarladığım zaman nalet kadın konuşmuyor :) ayarlardan da ayarladım ama konuşmuyor sadece yürüme navigasyonunda "ingilizce- sokak adlarıyla" olan kadın konuşuyor.

sorunlar bunlardır bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

not: ilk kez navigasyonlu bir telefon kullanıyorum.

Lacrymosa

Üye
Bilgisayardaki Nokia Map Loader ile Türkçe sesi indirebilirsin.

Nokia'nın çevrimdışı haritası Türkiye'nin yarısını bulmaz, göstermez. Çevrimiçi aratınca ne kadar fark ediyor bilmiyorum.

c5-00

c5-00

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardaki Nokia Map Loader ile Türkçe sesi indirebilirsin.

Nokia'nın çevrimdışı haritası Türkiye'nin yarısını bulmaz, göstermez. Çevrimiçi aratınca ne kadar fark ediyor bilmiyorum.

evet çevrimdışı hiçbiryeri bulamıyor diyebilirim. Bostancı gösteri merkezini bile bulamadı :S

bugün 60 km lik bir yola gittim navigasyon güzel çalışıyor lakin haritaları açıp kapatsam bile 15kb lik bir veri alıyor ve ücrete yansıtıyor.

2 sorum var
çevrimdışı haritaları bulabileceğimiz bir sistem var mı?
birde her seferinde internete bağlanmasını engelleyemez miyiz?

--------------- Ekleme ---------------

+++++++++++++++++++++++++

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html forumdaki bu haritayı indirdim cevrimdışı baya bi yeri bulmak kolaylaştı :)

soganlik

Üye
evet çevrimdışı hiçbiryeri bulamıyor diyebilirim. Bostancı gösteri merkezini bile bulamadı :S

bugün 60 km lik bir yola gittim navigasyon güzel çalışıyor lakin haritaları açıp kapatsam bile 15kb lik bir veri alıyor ve ücrete yansıtıyor.

2 sorum var
çevrimdışı haritaları bulabileceğimiz bir sistem var mı?
birde her seferinde internete bağlanmasını engelleyemez miyiz?

_____________________________________________________________________________________

Ayarlar/Genel/Konumlama/Konumlama sunucusu/Kapat veya her zaman sor şeklinde ayarlama yapabilirsin.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Haritalar ikonuna tıklayarak navigasyon menüsüne girin. Altta Seçenekler bölümünden Ayarlar'a girin. Ayarlar menüsünden İnternet'e girip bağlantıyı Çevrimdışı yapın. böylece mb gitmeyecektir. Sonra geri gelip yada yön tuşuyla sağa geçip Navigasyon menüsüne girin. burada Sürüş Rehberi'ni diller arasından Türkçe-Kadın olarak ayarlayın, aşağılarda biryerlerde. diğer ayarları istediğiniz gibi yapın.

not: çerim dışı aramalarda çoğu aradığımı bulabiliyorum. bende öyle bir sorun olmadı.