ovi mağazadan uygulama yükleyememe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
ovi mağazadan uygulama yükleyememe
selam arkadaşlar
c6-01 ime hard format atmak zorunda kaldım.Sonrasındada sorunlar malum.
İlk önce ovi mağazayı yükleyemedim.Sonra güncelleme yapıp anna 25.07 sürümüne geçtim.Ovi mağaza tamam çalışıyor ama bu seferde
Özellikle oyunlarda yüklemekte sorun yaşıyorum.
Oyun yada uygulama telefona indiriliyor yüklemeye hazırlanıyor diyor

Uploaded with

daha sonra böyle bir uyarı çıkıyor

Uploaded with

evet diyorum ve indirme başlıyor

Uploaded with

1/2 yükleniyor dedikten sonra 1 kaç dakika sürüyor sonra yükleme iptal ediliyor diyor.

Uploaded with

yükleme başarısız diyor ve sinirim sınıra geliyor

Uploaded with

daha sonra böyle bir uyarı geldikten sonra

Uploaded with

en sonunda bole bir sayfayla karşıma çıkıyor.

Uploaded with

İnanın arkadaşlar gerçekten çok canımı sıktı bu mesele.Bu bir tek oviyle ilgilide değil telefona forumdan indirdiğim bazı uygulama ve oyunlar içinde aynı şey geçerli.Ankaradaki nokia shoplara gittim hiç bir şey yapmayarak "servise verin" diyerek gönderdiler
birde serviste 10 - 15 gün kalabilirmiş.Arkadaşlar 30 dakikalık bir iş için 15 gün telefonsuz kalınırmı yaa".Lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Vallaha nokiadan soğuyorum ya.
Şimdiden teşekkürler

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
menüde çıkar ordan yükle

Re13eL

Re13eL

Üye
bende de yılbaşı hediyesi olarak verdiği programlara tıklıyorum kalan gün 28 yazıyo ama uygulamanın süresi bitmiş diyo indirmeye çalıştığımda :)

realplayer2

realplayer2

Üye
abicim hep diyorum hard atmayin sert geliyo cihaza soft atin diye:)

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
abicim hep diyorum hard atmayin sert geliyo cihaza soft atin diye:)

iyide kardeş soft formatla sorunum çözülseydi zaten hard atmazdım.Soft attım değişey hiç birşey olmadıki yine aynı yine aynı

Re13eL

Re13eL

Üye
uygulamalar bölümünde @Sensation un paylaştığı ovi mağaza son sürümünü denedinmi?

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
nokia merkeze 2 gün önce mail atmıştım sorun ile ilgili bugün öğle civarı cepten aradılar ve sorunu ancak servisin çözebileceğini söylediler
bakalım bende belle yi bekleyeceğim ondada sorun geçmezse servisten başka çarem kalmayacak

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşım Uygulamalar menüsünde Smart Installer simgesi var ona tıkla ve programın kalanını yüklemeye devam et
Ovi bağlantısı sırasında internet kesilince veya benzer bir sorun olunca Smart Installer ile yükleme işlemine devam ediyorsun
Zaten açıklamada da yazmış Smart Installer simgesini gösterip bu simgeden devam edin diye ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt