ovi mağaza yüklenemiyor sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

omur.inak

Üye
    Konu Sahibi
ovi mağaza yüklenemiyor sorunu
arkadaşlar nokia 603 ve 700 telefnlarıma hard format attm ve ovi mağazayı yükleyemyorum araştırmama göre qt felan sılinmiş foursquare sleepscreen yukle gecer dedler yaptım olmadı birçok qt files dosyası indırd kurdum tlfnun dilini ingilizce yaptım nafile hala sorun devam etmekte yardımcı olucak arkadaşlara simdiden teşekkurler

-cwrt core 1.00 adlı dosyayıda yükledim sonuç aynı

Febris

Febris

Üye
yenıden flash atıcaksın baska çaren yok aynısı benımde başıma geldi...

ANIL

ANIL

Admin
hocam cvrt core uygulamasını bul ben bulamadım simdi kur onu ondan sonra mağazanın son sürümünü yükle..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar nokia 603 ve 700 telefnlarıma hard format attm ve ovi mağazayı yükleyemyorum araştırmama göre qt felan sılinmiş foursquare sleepscreen yukle gecer dedler yaptım olmadı birçok qt files dosyası indırd kurdum tlfnun dilini ingilizce yaptım nafile hala sorun devam etmekte yardımcı olucak arkadaşlara simdiden teşekkurler

cwrt core 1.00 dosyası forumda var onu tele yukle ardından mağazayı yükleyebılırsın.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
arkadaşlar bende mağazayı yüklüyorun indiriyor ama yükleme sırasında yükleNEMEDI DIYOR NEDEN BÖYLE OLUYOR

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
üsttekı dosyayı tele yükle sonra mağaza yüklenır

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
dosyayi bulamadim dosya linkini verirmisiniz

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Dostum Nokia Suiteden belleyi tekrar yükle.Hiçbir dosyan gitmez hem mağaza yüklü gelir ;)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
sağol kardeş :)

omur.inak

Üye
    Konu Sahibi
cwrt core 1.00 adlı dosyayıda yükledim sonuç aynı

omur.inak

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash attım derken

omur.inak

Üye
    Konu Sahibi
nokia suitte cihazınızı yeniden yükleyin diye bir şeçenek var bumudur flash atmak acaba onu yaptım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok o flash degil belleyı tekrar yuklemişsın cwrt core 1.00 dosyasinı telın hafızasınamı attın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ofisten yüklü uygulamalardan bulup tekrar yükleme yap ve teli kapatıp aç magazayı tekrar yüklemeyi dene bakalım ne olacak

omur.inak

Üye
    Konu Sahibi
ofisten yüklü uygulamalardan bulup bu tam olarak ne oluyor ofis neresi

----------Eklendi @ 15:52:46 ---------- Yazıldı @ 15:52:13 ----------

tamam hocam hallettim sorunu :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne oldu anlamadım hangı sorunu hallettin

mehmet010203

Üye

-cwrt core 1.00 adlı dosyayıda yükledim sonuç aynı
tlfnun web tarayacısındn google gir ovi store indir yaz ordan ovi store com dan indir

Üst Alt