Ovi Mağazası çalışmayanlar buraya sorun çözüldü(Teşekkürler BASKANCIHAN)

Sponsorlu Bağlantılar

intoman

intoman

Üye
sorunun nedenini bilen var mı ?

ertus

Üye
arkdasım cook sagol emeginize saglık harikasınız

tugra14

Üye
olmadı:hmmm

seydi53

Üye

Nedeni bilsek çözeceğiz zatende bilen yok.
e

Kesin budur diyemiyorum ama.

Ben yaptıklarımı anlatıyorum. Ovi installerin tüm sürümlerini yüklemeyi denedim. Yükleme yapılamıyor dedi. Uygulama yöneticisinde c++ ile alakalı uygulamaları olanları kaldırdım. Bunlar qtinstaller ile gelen programcıklardı ve ovi ile çakışıyorlardı. Daha sonra tekrar yükleme yapmaya çalıştım ovi installeri ve oldu.
Kolay gelsin

Maximien

Maximien

Üye
e

Kesin budur diyemiyorum ama.

Ben yaptıklarımı anlatıyorum. Ovi installerin tüm sürümlerini yüklemeyi denedim. Yükleme yapılamıyor dedi. Uygulama yöneticisinde c++ ile alakalı uygulamaları olanları kaldırdım. Bunlar qtinstaller ile gelen programcıklardı ve ovi ile çakışıyorlardı. Daha sonra tekrar yükleme yapmaya çalıştım ovi installeri ve oldu.
Kolay gelsin

Maalesef olmadı. Standart c++ olanları sildim yükledim gene yüklenmedi ovi.

seydi53

Üye
Senden de razı olsun. Aynı bende oyle sevinmiştim. Bulana kadar da herşeyi silecektim valla.

kubra_26

Üye
arkadasım bende yaptım ama bendede olamadı sorun hala devam ediyo

makaveli7196

Üye
emeğine sağlık kardeş ama nokia n8 kullanıyorum dediklerini harfiyen yaptım fakat yine yüklenemedi sona geliyor yüklenemiyor diyor ssinir oldum iyice :vur

sbaldir

Üye
Arkadaşlar bu qtdowngrade.sis dosyasını telefon hafızasına atamıyorum, yeterli boş alan yok uyarısı çıkıyor, telefon hafızası bilgisayardan bağlandığımda dolu görünüyo. Telefon hafızasında nasıl yer açacam aceba?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu qtdowngrade.sis dosyasını telefon hafızasına atamıyorum, yeterli boş alan yok uyarısı çıkıyor, telefon hafızası bilgisayardan bağlandığımda dolu görünüyo. Telefon hafızasında nasıl yer açacam aceba?
hard format at yer acilir ama hersey gider.

sbaldir

Üye

hard format at yer acilir ama hersey gider.

Aslında boş alan var fakat bilgisayardan bağlandığımda dolu görünüyo, önce hafıza kartına oradan da telefon hafızasına kopyalayınca sorun çözüldü. Ama doğrudan telefon hafızasına aktarma olmuyo.

66bozoklu66

Üye
linki yeniler misin?

Üst Alt