Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ovi Mağazası çalışmayanlar buraya sorun çözüldü(Teşekkürler BASKANCIHAN)
Ben yaptıklarımı anlatıyorum. Ovi installerin tüm sürümlerini yüklemeyi denedim. Yükleme yapılamıyor dedi. Uygulama yöneticisinde c++ ile alakalı uygulamaları olanları kaldırdım. Bunlar qtinstaller ile gelen programcıklardı ve ovi ile çakışıyorlardı. Daha sonra tekrar yükleme yapmaya çalıştım ovi installeri ve oldu.
Kolay gelsin
Ben yaptıklarımı anlatıyorum. Ovi installerin tüm sürümlerini yüklemeyi denedim. Yükleme yapılamıyor dedi. Uygulama yöneticisinde c++ ile alakalı uygulamaları olanları kaldırdım. Bunlar qtinstaller ile gelen programcıklardı ve ovi ile çakışıyorlardı. Daha sonra tekrar yükleme yapmaya çalıştım ovi installeri ve oldu.
Kolay gelsin
Hay Allah razı olsun şimdi sorun çözüldü. Yükledim oviye girebiliyorum.
seydi53
Üye
Senden de razı olsun. Aynı bende oyle sevinmiştim. Bulana kadar da herşeyi silecektim valla.
kubra_26
Üye
arkadasım bende yaptım ama bendede olamadı sorun hala devam ediyo
makaveli7196
Üye
emeğine sağlık kardeş ama nokia n8 kullanıyorum dediklerini harfiyen yaptım fakat yine yüklenemedi sona geliyor yüklenemiyor diyor ssinir oldum iyice
sbaldir
Üye
Arkadaşlar bu qtdowngrade.sis dosyasını telefon hafızasına atamıyorum, yeterli boş alan yok uyarısı çıkıyor, telefon hafızası bilgisayardan bağlandığımda dolu görünüyo. Telefon hafızasında nasıl yer açacam aceba?
Arkadaşlar bu qtdowngrade.sis dosyasını telefon hafızasına atamıyorum, yeterli boş alan yok uyarısı çıkıyor, telefon hafızası bilgisayardan bağlandığımda dolu görünüyo. Telefon hafızasında nasıl yer açacam aceba?
Aslında boş alan var fakat bilgisayardan bağlandığımda dolu görünüyo, önce hafıza kartına oradan da telefon hafızasına kopyalayınca sorun çözüldü. Ama doğrudan telefon hafızasına aktarma olmuyo.