Ovi Mağaza Sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Mağaza Sorunu...
Merhabalar Forum Sakinleri Öncelikle Hepinize Hayırlı Akşamlar Dilerim...

Bugün Nokia'nın Yeni sürümü Olan Anna Ardındanda Belleyi Yükledim.. Yani Yazılımları Güncelledim... Pek Fazla Bir Atsını Göremedim... Neyse Benim Sorunum Ovi Mağazaya Bağlanamıyorum. Ne Yapmam Lazım. Menüden Mağazaya Giriyorum. Yükleniyor Deniliyor Hemen Ardından Tekrar Dene Uyarısı Çıkıyor. Hem wifi Hemde Normal Operator İle Bağlanıyorum ama Her defeasında aynı sorunlar... Şimdiden Göstereceğiniz İlgi ve Alakadan dolayı Teşekkürlerimi Sunarım...

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
    Konu Sahibi
Cevap Verebilecek Birisi Yok mu?...

eren3546

eren3546

Üye
telefonun wep tarayıcısından dene yada telefona format at tekrar kurmayı dene
Format (*#7370#)

realplayer2

realplayer2

Üye
son sürüm mağazayı yükle bence sıfır hata.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim yuklledin cfw kimin o onemli.tabiki format atip tekrar yuklemeyi deneyebilirsiniz ama hard format aticaksiniz soft basarisiz cozum hard format.

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarım Zaten Son Sürümleri Yükledim. Off Ne Gıcık Bir Yazılım. Bu Yazılım Yüzünden Telefonu Satacağım...

realplayer2

realplayer2

Üye
yani Ovi mağazanın son sürümünü değil nokia mağazaya geçti artık. o zaman format atmak kaldı tek çare olarak formattan sonra yazılım güncellemelerinden değil de 3.18.36 sürümü forumdan indir direk yükle güncellemesini yükleme çünkü güncellemelerde sürüm numarasına bak 2.12.42 var bu sürüm antika oldu 3.18.36yı yükle

ceyhungur

ceyhungur

Üye
arkadaslar vericegim link adresine gidin yukleyin probleminiz cozulecek ovinin son surumudur ayni problem bende vardi en sonunda buldum.

• Beğen
Tepkiler: okan1096
high45

high45

Üye
bu baglantiyi tikla yukle kardesim sonra kur telefonuna problemin cozulecek

drugsss

Üye
ceyhungur kardeşim çok sağol saatlerce uğraştım olmadı. senin verdiğini kurdum çözüldü:

daabbe

Üye
dostum sağolasın ama bunu nasıl kuruyom yardımcı olursan minnattar kalırım şimdiden tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt