Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 2 defa yaptım ikisinde de garip garip uzantılı dosyalar indi
omerynd
Üye
kardeşim bazı programlar sis.dm uzantılı iniyor. o dosyaları not defteri ile açacaksın. içinde tahminen 4 5. satırlda z ile başlayan kısım var. zden önceki herşeyi ilk 3 4 satırı yani sileceksin kaydedeceksin. sonra dosyanın adını değiştirip .dm yi sileceksin. tamamdır. çalışır dosya
egenl
Üye
Arkadaslar birde avrupada olanlar icin startv gibi programlari indirmek icin ne yapmamiz lazim yardim ederseniz sevinirim.N97 startv prosunu indirdim buradan ama canli yayin yok?
kardeşim bazı programlar sis.dm uzantılı iniyor. o dosyaları not defteri ile açacaksın. içinde tahminen 4 5. satırlda z ile başlayan kısım var. zden önceki herşeyi ilk 3 4 satırı yani sileceksin kaydedeceksin. sonra dosyanın adını değiştirip .dm yi sileceksin. tamamdır. çalışır dosya
ama değişik bi formatta indiriyor. Sis falan değil.
kurtefem
Üye
çok teşekkürler tüm paylaşımcılara...
Lord_oF_Dark
Üye
saol paşam teşekkrler bu türk insanı çok zeki yawww
mardok
Üye
kardeşler bende arkadaşa gönder kısmı yok sizde varmı?
ahmetc503
yook
oleytoo
Üye
Konu Sahibi
konu yenilenmiştir
harwired
Üye
işe yarıor coq saol kardeşşşşşşşş
Deleted.
Üye
süper eline sağlık. arkadaşa göndere tıklamaya gerek yok kii... zaten bende gözükmüyor arkadaşa gönder diye
hkabaca
Üye
geçekten çok sağol usta işime yaradı
marist
Üye
Kardes Cok saoL işe Yarıyorda TeLefona atınca açıLmıyor DestekLenmeyen İçerik Diyor .s [dm uzantısını yaptım. Düzelttim yani zden önceki 3 4 satırı siLdiqim haLde hata veriyor. ]
Emiray
Üye
kardeş ne diyeyim çok muhteşem iş çıkarmışsın gönülden tebrikler