Overlock telefon işlemci hızını artırmak

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle fake değildir kullanan arkadaşlar lütfen yazsın.

Emre-45

Emre-45

Üye
programı kurdum ama ikonu falan gelmedi

----------Eklendi @ 21:43:54 ---------- Yazıldı @ 21:41:18 ----------

yükledim pek bir değişiklik görmedim

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
ikon yok bu proğramın yaptığı hızlanma işini xplorer ile de yapılıyor.

----------Eklendi @ 21:44:50 ---------- Yazıldı @ 21:44:07 ----------

programı kurdum ama ikonu falan gelmedi

----------Eklendi @ 21:43:54 ---------- Yazıldı @ 21:41:18 ----------

yükledim pek bir değişiklik görmedim

n8 de 800 yaptınsa değişiklik mutlaka görürsün.

Emre-45

Emre-45

Üye
n8 de 800 yaptım ama görmedim bi değişiklik gercekten belle de yüklü hata mı yaptım byerde

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bellede yükledim phonetinfo programında cpu arm4 olarak hızıda 192 Mhz olarak görünüyor :D anlamadım gitti :)

wratH!

wratH!

Üye
deneyen bi faydasını gören ? Bilgisayarda çok büyük cpu artışı olduğundan cooler lazım. Bunda da ısınma sorunu olmasın?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
emre-45 phonetinfo programını yükleyip HAL Sekmesinden CpU bilgilerini yazabilirmisin ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar böyle kaynagı belli olmayan programları kurmayın cok riskli..zaten belle gayet hızlı yani N8'ciler bunu yüklüyceklerine belle atsınlar ne gerek var bunlara,işlemciyle oynayıp solugu garantide alanları cok gördük :oke:

----------Eklendi @ 22:29:48 ---------- Yazıldı @ 22:28:25 ----------

​bence hata yaptın dostum bellede ne gerek var bunlara,riske girmişsin boşuna

----------Eklendi @ 22:30:17 ---------- Yazıldı @ 22:29:48 ----------

<strong><span style="color:#0000cd;">&#8203;bence hata yaptın dostum bellede ne gerek var bunlara,riske girmişsin boşuna</span></strong>

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
emre-45 phonetinfo programını yükleyip HAL Sekmesinden CpU bilgilerini yazabilirmisin ?

Arkadaşın bahsettiği programı daha önce başka yerde görüp denemiştim, bir işe yaramamıştı.Şimdi yine denedim, sonuç aynı. CPU hızı Phonetinfo programında hala 680 MHz olarak görünüyor :)

slant1111

slant1111

Üye
Kilit :oke:

mesut1979

Üye
slm,ancak hizlandigini benchmark programi ile anlayabiliriz yoksa obür programlarla biraz zor teki 192 gösteriyor öbürü 680 gösteriyor.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
telefonda benchmark programı olsa :)

PriZm

PriZm

Üye
fake... aynisi s60v5 bolumundede var. fakeee

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Arkadaşlar bu program telefonun işlemcisinin normal hızını arttırmak için kullanılır. İşlemciyi olduğundan yukarı zorlarsanız işlemciniz zarar görebilir. Benden Söylemesi.

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar bu program telefonun işlemcisinin normal hızını arttırmak için kullanılır. İşlemciyi olduğundan yukarı zorlarsanız işlemciniz zarar görebilir. Benden Söylemesi.
islemcinin hizini falan arttirdigi yokki:S yukarda dedigim gibi fake

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen tutturmuşsun fake diye her tel destekleyecek diye bir şey söylemedim deneyen yazsın dedim c7 ,n95 , n86, n73 gibi telefonlarda hız fark ediyor.

----------Eklendi @ 21:27:26 ---------- Yazıldı @ 19:28:38 ----------

opera dosyaları kaldırıldı.

cihatyılmaz

Üye
beyler bende n8 belle var 800mhz yi yükledim ve hız farkı gerçekten var öle ahım şahım değil ama cidden fark var güzel paylaşım teşekkürlerr :)

spartuas

spartuas

Üye
Tabiki var. Yüklerken sadece 800mhz seçili olsun dikkat edin :oke: öyle böyle hızlanma var thnx.

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yüklerken sadece 800 işaretli kalsın diğer işaretleri kaldırın farkı fark edeceksiniz.

Üst Alt