overclock Sorunu yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
overclock Sorunu yardim
Arkadaşlar işlemcim black edition.bu nedenle rahat o.c. Yapabiliyorum:tebessüm:3.6ghz de stabil kullanıyorum.fakat son bi kaç gündür problem var.pc yi her kapattığımda normal ayarlara geri dönüyor.biostan şüphelendim update falan yaptım pil de bitmemiş:off:sinir oldum yapıyorum her kapattığımda eski haline geri geliyor.sorun ne olabilir:hmmm:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bıosu guncelle guncelse yenıden yukle tekrar dene bakalım

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Update yaptım fakat sonuç yine aynı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anakart modelın ne ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
asus m5a78 m le

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Olay çözüldü.biostan superbios protecti kapatınca sorun kalktı ortadan.hasanim teşekkürler

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
amd sisteme extreem overclock yapacak bir makine elime geçmediği için pek yardım edemedim :)

Software95

Arkadaşlar işlemcim black edition.bu nedenle rahat o.c. Yapabiliyorum:tebessüm:3.6ghz de stabil kullanıyorum.fakat son bi kaç gündür problem var.pc yi her kapattığımda normal ayarlara geri dönüyor.biostan şüphelendim update falan yaptım pil de bitmemiş:off:sinir oldum yapıyorum her kapattığımda eski haline geri geliyor.sorun ne olabilir:hmmm:

Bazı forumlarda 4.1 o.c yapan var çokta stabil diyorlar ama bilemiyorum.Buarada superbios protect çok yüksek değerlere o.c yaptıysan makinanı korur kolay kolay yanmamasını sağlar :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
3.0den 3.2ye çıkartıyordum yine aynı.sinir oldum.ama kapatinca kalktı sorun.öyle o.c. Manyağı da değilim ama bu beni sinir ediyordu.neyse sorun çözüldü

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
MSI anakartların otomatik overclocku bile 4.2 de 1 tıkla stabilite sağlıyor :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt