1.6 olunca şarjın daha çabuk biter
photos_dreams Üye overclock destekli ics kernel hangisidir yardım ----------Eklendi @ 22:18:40 ---------- Yazıldı @ 22:15:46 ---------- o zaman sayın idongs üsteğmenim siyah kernel kalsınmı yoksa stock kernele dönüyümmü hangisi iyidir ----------Eklendi @ 22:35:50 ---------- Yazıldı @ 22:18:40 ---------- üsteğmenim ordamısınız
overclock destekli ics kernel hangisidir yardım ----------Eklendi @ 22:18:40 ---------- Yazıldı @ 22:15:46 ---------- o zaman sayın idongs üsteğmenim siyah kernel kalsınmı yoksa stock kernele dönüyümmü hangisi iyidir ----------Eklendi @ 22:35:50 ---------- Yazıldı @ 22:18:40 ---------- üsteğmenim ordamısınız
klongs Üye Konu Sahibi photos_dreams' Alıntı: overclock destekli ics kernel hangisidir yardım ----------Eklendi @ 22:18:40 ---------- Yazıldı @ 22:15:46 ---------- o zaman sayın idongs üsteğmenim siyah kernel kalsınmı yoksa stock kernele dönüyümmü hangisi iyidir ----------Eklendi @ 22:35:50 ---------- Yazıldı @ 22:18:40 ---------- üsteğmenim ordamısınız Genişletmek için tıkla ... black kernel daha iyidir usbye bağlayınca sd telefon hafızası ayrıdır ntfs desteği vardır daha hızlı şarj olur
photos_dreams' Alıntı: overclock destekli ics kernel hangisidir yardım ----------Eklendi @ 22:18:40 ---------- Yazıldı @ 22:15:46 ---------- o zaman sayın idongs üsteğmenim siyah kernel kalsınmı yoksa stock kernele dönüyümmü hangisi iyidir ----------Eklendi @ 22:35:50 ---------- Yazıldı @ 22:18:40 ---------- üsteğmenim ordamısınız Genişletmek için tıkla ... black kernel daha iyidir usbye bağlayınca sd telefon hafızası ayrıdır ntfs desteği vardır daha hızlı şarj olur
klongs Üye Konu Sahibi photos_dreams' Alıntı: hocam overclock destekli ics kernel yokmu yani Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum yok galiba 1-2 güne black kernelin yeni versiyonu çıkar o overclock destekli olur heralde
photos_dreams' Alıntı: hocam overclock destekli ics kernel yokmu yani Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum yok galiba 1-2 güne black kernelin yeni versiyonu çıkar o overclock destekli olur heralde
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap Hanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldi Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına halıfileks kenarına overlok çekilir 5 dkda yapılır hemen teslim edilir. Birden aklıma bu geldi :
Hanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldi Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına halıfileks kenarına overlok çekilir 5 dkda yapılır hemen teslim edilir. Birden aklıma bu geldi :
jjjhz Üye mehmet bey tesekkur ederim bilgi icin siyah karnel sonsurumunude yukledım bunda en verımlı ayarları ne olarak yapmalıyız ?
mehmet bey tesekkur ederim bilgi icin siyah karnel sonsurumunude yukledım bunda en verımlı ayarları ne olarak yapmalıyız ?
klongs Üye Konu Sahibi jjjhz' Alıntı: mehmet bey tesekkur ederim bilgi icin siyah karnel sonsurumunude yukledım bunda en verımlı ayarları ne olarak yapmalıyız ? Genişletmek için tıkla ... ne ayari yapmak istiyorsun
jjjhz' Alıntı: mehmet bey tesekkur ederim bilgi icin siyah karnel sonsurumunude yukledım bunda en verımlı ayarları ne olarak yapmalıyız ? Genişletmek için tıkla ... ne ayari yapmak istiyorsun
klongs Üye Konu Sahibi jjjhz' Alıntı: tam olarak calısma yapısını anlamadıgımdan en verımlı ayarlarını sormak ıstemıstım Genişletmek için tıkla ... otomatik ayarlıyor bir şey yapmana gerek yok
jjjhz' Alıntı: tam olarak calısma yapısını anlamadıgımdan en verımlı ayarlarını sormak ıstemıstım Genişletmek için tıkla ... otomatik ayarlıyor bir şey yapmana gerek yok
klongs Üye Konu Sahibi yolcuuu' Alıntı: hiç birşey anlamadım. bu kernel ne acaba? Genişletmek için tıkla ... kernel telefonun cekirdek yazilimi
yolcuuu' Alıntı: hiç birşey anlamadım. bu kernel ne acaba? Genişletmek için tıkla ... kernel telefonun cekirdek yazilimi