Ottoman Tiger Konu Dışı Bölüm Yöneticisi

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Hosgeldin aramiza basarilar testin testide burasi unutma burdaki test donemi hic bitmiyor :bangin:

Gecmis olsun @EroL

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar diş ağrısı çok kötü.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, OttomaN TigeR ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdilik kolonyayla seviyeli bir ilişkimiz var abi :D Akşam yemeğinden sonra çay içerken deliriyor bu diş. Çaydaki şeker yada yemekteki yağ bunu kudurtuyor.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, OttomaN TigeR ve Nextman
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şimdilik kolonyayla seviyeli bir ilişkimiz var abi :D Akşam yemeğinden sonra çay içerken deliriyor bu diş. Çaydaki şeker yada yemekteki yağ bunu kudurtuyor.

Doktora gitmemeye yeminli misin ?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve L-LumieRe
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kişi kendinin doktorudur :D Diş doktorunun elinde parmağım kadar iğne var Ali hiç gitmedin mi

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun kardeşim başarılar. Başın sıkışırsa nereye başvuracağını biliyorsun @Nextman :kop:

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler abi. :evet:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hoş geldin sefalar getirdin Gökçen kardeşim, hayırlı olsun tebrik ederim.
Bi sıkıntın sorunun olursa hiç çekinmeden sor kardeşim.
Konu dışı biraz karışık durumda, son zamanlarda cep telefonları destek bölümüne döndü neredeyse, üyeler bölümlere dikkat etmeden direkt konu dışına yardım konusu açıyor.
Bölümün amacı açıkca belirtilmiş (Teknolojiden biraz uzaklaşıp, maxicep üyeleri ile tartışmak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz olaylar, görüşler. Kısaca günlük hayatın içinden kareler ...) ancak tam aksine teknolojiden konuşulmaya devam edliliyor, mobil destek, sinema, liseler, dersler, hobiler vs farklı bölümlerde olması gereken konularda olabiliyor.
Yapman gereken çok basit ve kolay yeterki belli bir düzenin olsun, siteye giriş yaptığında belli bir süre ayırarak mesela sana göre 10 dk yada 20 dakika olabilir, en sonki baktığın konulardan sonra açılanlara bakarak kontrol edersen bölüm düzenini çok iyi sağlamış olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Buğra ve Nextman
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sağolun arkadaşlar diş ağrısı çok kötü.
Konu burdan açıldı madem, çok geçmiş olsun, iyi bak kendine ihmal etme ne yapılacaksa da geciktirme hemen yap.Acısını az çekmedim, 4 tane baba yiğidi kazıdılar kökünden sonrada kopardılar, kendi kanımı içmekten usandım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve EroL
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kişi kendinin doktorudur :D Diş doktorunun elinde parmağım kadar iğne var Ali hiç gitmedin mi

Diş ağrısını , acısını benden iyi bilemezsin kardeşim emin ol .:)
Bir defasında ağrı geçmedi adam 2 defa vurdu aynı an da ... Ihhh diyorsun geçiyor hemen , korkma . :D

• Beğen
Tepkiler: EroL, OttomaN TigeR ve Şehriyar
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Diş ağrısını , acısını benden iyi bilemezsin kardeşim emin ol .:)
Bir defasında ağrı geçmedi adam 2 defa vurdu aynı an da ... Ihhh diyorsun geçiyor hemen , korkma . :D
Sen de benden iyi bilemezsin abi :)

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@Usta Teşekkürler, anladım reis :oke:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici