Otobüste şoföre verdiğim inanılmaz ayar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corrupt

Corrupt

Üye
    Konu Sahibi
Otobüste şoföre verdiğim inanılmaz ayar!
Arkadaşımla sözleşmiştik. Onun evine gidecektim. Gitmek içinse otobüse binmeliyim (en nefret ettiğim iş.) ankarada yaşadığım için ego kartı lazım otobüse blnmek için. 2 basımlık almak içln bakkala girdim. Girdim bi öğrenci Kart aldım. (İstanbul ve diğer şehirliler belki bilmez öğrenci kartla binmek için paso göstermek lazım) neyse hayatımda hiç bana paso sormadılar ona güvenerek öğrenci almıştım.
Neyse blndim kartı basacağım, otobüsçü 'nerde lan pason' diye sordu! Hay şansıma.. dedim içimden ama kararımı vermiştm pasosuz binecektim.
öğrenci olduğum belli olmuyor mu oradan bakınca dedim. Sağıma soluma bakarken cama monte edilmiş kamerayı gördüm. Anlamıştım, kamera var diye şov yapıyordu
İyi o zaman da dedim ben de senln otobüs şoförü olduğunu nereden bileceğim dedim.
Kem küm etti ama pek bir şey diyemedi derken arka koltuklardan bir alkış sesi geldi. Yanındaki önündeki derken herkes beni ayakta alkışlamaya başladı. Yerime oturdum ineceğim yerde herkes beni omzuna aldı alkışlarla otobüsten indim.
Çaktırmayın kart da basmadım bu arada :D

Edit: Hikaye uydurmadır fazla kafanıza takılmasın :ehe

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
:hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
amacını çözmeye gidiyorum :bye2:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hayatımda böyle ayar görmedim aman Allahım :dry:

doctorrr

doctorrr

Üye
kamera şakası tadında:ehe

Mert

Mert

Üye
Ve uyandın :D
Böyle bi ego şoförü olduğuna gözümle görsem bile inanmam :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Pasosuz bindiğin ve sana paso sorduğu anda ceza olarak 50 bileti kitliyorlar. Hangisinin soracağı tiplerinden belli olduğu için hem ogrenci hem de tam bilet oluyor yanımda :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Pasosuz bindiğin ve sana paso sorduğu anda ceza olarak 50 bileti kitliyorlar. Hangisinin soracağı tiplerinden belli olduğu için hem ogrenci hem de tam bilet oluyor yanımda :D

Hatırlattın bana :D Paso konusunda çok anılarım vardır. :D

Corrupt

Corrupt

Üye
    Konu Sahibi
:D tüm yorumları okudum :D
Bana yapamazlar e63'ü kafalarına çaktığım an geberirler :D

- - - Eklendi - - -

amacını çözmeye gidiyorum :bye2:

Koş :D

- - - Eklendi - - -

Yok başıma hiç gelmedi :) kızılay tarafında değilim o yüzdendir

spy ghost

spy ghost

Üye

:zong: o nasıl olur ya ıstanbul gerçekten yaşanacak şehir o zaman :ehe bizde ıstanbul kart vardır gider bi yerden yüklersin otobüste makineye gösterir geçersin şoförle hiç muhatap olmadan koltuğa oturursun eğer mesafe yakınsa kartta para yoksa adamına denk gelmişsen ve öğrenciysen bedava da gidebilirsin ama nadiren ışte :D

Epple

Epple

Üye
Bi kere bana da olmustu. Adam pason nerde dedi. Yok dedim. Bak iglum cekerim karakola 3bin (!) lira para cezasi odersin dedi. Halbuki cezasi yuz tam basim yani 160 tl filan :D İstiyosan bidaha basiyim dedim. Yok tamam tamam gec dedi. Yani diyecegim o ki paso isterse yanimda yok deyin. Niye yok filan der kesin. Sakin haksiz gibi konusmayin adamla. Yani.. Seyy..alcaktim da.. Filan demeyin. Biraz diklenin olmadi mi, bi kere daha basiyim o zaman deyin polemige girmeyin. Ha bide ego soforu bayansa tamam. Gencler paso gosterin der. Gozgoze gelmeden duymazdan gelin. Tecrubem saglam hayatimda hic paso almadim :D

Corrupt

Corrupt

Üye
    Konu Sahibi
Bi kere bana da olmustu. Adam pason nerde dedi. Yok dedim. Bak iglum cekerim karakola 3bin (!) lira para cezasi odersin dedi. Halbuki cezasi yuz tam basim yani 160 tl filan :D İstiyosan bidaha basiyim dedim. Yok tamam tamam gec dedi. Yani diyecegim o ki paso isterse yanimda yok deyin. Niye yok filan der kesin. Sakin haksiz gibi konusmayin adamla. Yani.. Seyy..alcaktim da.. Filan demeyin. Biraz diklenin olmadi mi, bi kere daha basiyim o zaman deyin polemige girmeyin. Ha bide ego soforu bayansa tamam. Gencler paso gosterin der. Gozgoze gelmeden duymazdan gelin. Tecrubem saglam hayatimda hic paso almadim :D

Doğrudur kanka ben çok sık kullanmadığım için paso felan almıyorum

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben hiç ego ile gitmedim. Yani ışte hep halk otobüsüyle gittim. Natoyolundan sabancıya

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Alkışladıladılar derken? Fazla abartmıyomusun? :ehe

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
:d: :d:

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
Ve uyandın :D
Böyle bi ego şoförü olduğuna gözümle görsem bile inanmam :D

Otobüsteki anneyle çocuğu, soförün tekmeleyerek attığına inanıyonda buna inanmıyon mu :kop2: (tencerenin doğurduğuna inanıyonda öldüğüne inanmıyonmu):)

- - - Eklendi - - -

Alkışladıladılar derken? Fazla abartmıyomusun? :ehe

alkışlayabilirler ama havaya kaldırıp otobüsten indirmelerine gelince:hmmm:hmmm:hmmm

Corrupt

Corrupt

Üye
    Konu Sahibi
Çok uçanlar var :D

mstf_l

mstf_l

Üye
İnanmadım. Zaten başlıkta inanılamayacağı yazıyordu. İmkansızı başarmak benim işim değil, kusura bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...