Corrupt
Üye
Otobüste şoföre verdiğim inanılmaz ayar!
Arkadaşımla sözleşmiştik. Onun evine gidecektim. Gitmek içinse otobüse binmeliyim (en nefret ettiğim iş.) ankarada yaşadığım için ego kartı lazım otobüse blnmek için. 2 basımlık almak içln bakkala girdim. Girdim bi öğrenci Kart aldım. (İstanbul ve diğer şehirliler belki bilmez öğrenci kartla binmek için paso göstermek lazım) neyse hayatımda hiç bana paso sormadılar ona güvenerek öğrenci almıştım.
Neyse blndim kartı basacağım, otobüsçü 'nerde lan pason' diye sordu! Hay şansıma.. dedim içimden ama kararımı vermiştm pasosuz binecektim.
öğrenci olduğum belli olmuyor mu oradan bakınca dedim. Sağıma soluma bakarken cama monte edilmiş kamerayı gördüm. Anlamıştım, kamera var diye şov yapıyordu
İyi o zaman da dedim ben de senln otobüs şoförü olduğunu nereden bileceğim dedim.
Kem küm etti ama pek bir şey diyemedi derken arka koltuklardan bir alkış sesi geldi. Yanındaki önündeki derken herkes beni ayakta alkışlamaya başladı. Yerime oturdum ineceğim yerde herkes beni omzuna aldı alkışlarla otobüsten indim.
Çaktırmayın kart da basmadım bu arada
Edit: Hikaye uydurmadır fazla kafanıza takılmasın
Neyse blndim kartı basacağım, otobüsçü 'nerde lan pason' diye sordu! Hay şansıma.. dedim içimden ama kararımı vermiştm pasosuz binecektim.
öğrenci olduğum belli olmuyor mu oradan bakınca dedim. Sağıma soluma bakarken cama monte edilmiş kamerayı gördüm. Anlamıştım, kamera var diye şov yapıyordu
İyi o zaman da dedim ben de senln otobüs şoförü olduğunu nereden bileceğim dedim.
Kem küm etti ama pek bir şey diyemedi derken arka koltuklardan bir alkış sesi geldi. Yanındaki önündeki derken herkes beni ayakta alkışlamaya başladı. Yerime oturdum ineceğim yerde herkes beni omzuna aldı alkışlarla otobüsten indim.
Çaktırmayın kart da basmadım bu arada

Edit: Hikaye uydurmadır fazla kafanıza takılmasın

kızılay tarafında değilim o yüzdendir
o nasıl olur ya ıstanbul gerçekten yaşanacak şehir o zaman