OS 9.3 [FP2]5320 Xpress Music Ngage Oyunları Hakkında!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hm'T

Üye
Ben de 5320 XpressMusic kullanıyorum.4 ay önce aldım.4 aydan beri bir hackleme yöntemi bulunmadı.Çok üzgünüm.Biri hackleme yöntemi bulursa lütfen anlatsın çok sevinirim.

Bgeab

Üye
Bende xm 5320 kullanıorm baya denedm ngage oyunlarını calıştırmayı ama file is corrupted flan dio. (bide 5320de soyle bi problemım var bırı yardm ederse sevinirm real playerdan ses gelmiyor dolayısıyla mobıltvdende ses cıkaramıorm telefona format atınca duzelıo ama sıkıldm artk format atmaktan bırının bı fıkrı varsa soleyeblrmi

ATINALI03

ATINALI03

Üye
aloooooooo
5320 n-gage sorunu cozuldu bakın nokıa nokta joma gırın orada 5320 modelının ozellıklerını tıklayın uygulamalardan n-gage ındırılebılır yazar oraya gıdın veya gıdın sertıfıkyı ındırın

endrocu

endrocu

Üye
Bu sertifika 6220c lerede oluyormu acaba.

FINITO26

Üye
dostum bende de 5320 var su aralar hack çalısmalarına başladım. duyduguma gore helloox die bi program varmıs ve bu programı kullanarak telefonumuzu hackleyebiliyormusuz. su aralar ben programı buldum ama daha telefonuma yukleyip çalıstırabilmiş deilim(onu da signed hale getirmek gerek). hallettigimde buraya yazacagım nasıl oldugunu. cogu acıklamalar sitemizde duzgun olmasına ragmen yine de bizim yapabilecegimiz kadar da basit acıklamamıslar. size yardımı olursa die programın ismini verdim "Helloox" ayrıca 530 gibi v9.3 kullanan baska telefonlardan n79 var. o konulu fforumlardan da arastırabilirsiniz. malum herkesin 5320 sahibi olma gibi bi luksu yok :D kolay gelsin.

asdfghwer

Üye
arkadaşlar lütfen bi çözümm

sercan1419

Üye
bu siteden istediginizi indirin nokia sitesindede vermis istediginiz oyun çalısır.

kralcin74

Üye
arkadaşlar ben biliyorum ve yaptım herkes buraya baksın X plore v1.22 unsignet yükleyin telefona sonra HelloOX 1.02 Unsigned indirip yükleyin sıra sıra sora 2 probramı c ye kurun ve artık oyunları istediğiniz gibi yükleyip oynayabilirsiniz ii oyunlar +rep

FINITO26

Üye
Arkadaslar ben su anda bahsettigim helloox yontemiyle telefonumu haclemis bulunmaktayım. Su anda trial olmayan N-gage oyunları bulmaya calısıyorum. Oyunları bulana kadar hacklemek inanın o kadar da işe yaramıyormus. bişi degisti diyemem telfonum için. 5320xm miz FP2 symbian 9.3 oldugundan, N73 gibi telefonları hacklerken kullanılarn yontemler işe yaramıyor. Ama bakarsanız N79 gibi modeller de FP2 9.3 Ben de cok fazla 5320 ile ilgili yazı olmadıgından, benzer modeller için yazılan yazılardan yararlandım. Şimdi telefonumu hacklerken neler yaptıgımı acıklayacagım.
1) sitesine girerek kaydınızı yapıyor, IMEI numaranızı veriyor ve telefonunuza özel, bir .cert ve bir . uzantılı sertifika basburusunda bulunuyorsunuz. (baska turlu hackleme yapabilmek için kullanılacak uygulamaları yukleyemezsiniz)(not: ben bu sitenin adresini bulana kadar akla karayı secmistim)

2) bilgisayarınıza,
a) Signsis.exe
b) Helloox.sis veya Helloox2.sis
c) x-plore.sis
indiriyorsunuz.

3)Bu asamada yapmamız gereken, basvurusunu yapıp, almıs oldugumuz (ben bu dosyaların gelmes için siteyi 3 gun beklemistim) .cert ve . uzantılı dosyalarıyla (bunlar sertifika dosyalarınızdır) signsis.exe uygulamasını kullanarak, sırasıyla önce x-plore.sis ve sonrasında Helloox.sis programlarını imzalayarak, "telefon hafızasına" yuklemek.

4) Dikkat edilmesi gereken husus, butun bu programları telefonda calıstırdıgımızda, herhangi bi sorun cıkmamasından emin olmak için telefonun bataryasının dolu oldugundan veya diilse sarja takılı olmasından emin olmak.
Helloox programı ozellikle cok onemli (hacki yapan bu programdır arkadaslar). Yuklerken size sorucak Modo yukleyeyim mi die, gereksiz, hayır deyin. Kesinlikle işlemler yapılırken telefona dokunmayın, bitirsin ne yapacaksa yapsın, Sonra oynarsınız :D. Bitirince beni silebilirsiniz der program, ben kıyamadım silmeye:)

5) x-plore programını açıp, menü/araçlar/ayarlar bolmesini açıp, ordaki gizli dosyaları goster ve sistem dosyalarını goster bolgelerine tıklayıp okey işaretlerini gordugumuzde c:/sys içini dahi gorebilmekteyiz.

buyuklerim burada hack bitmiştir diyorlar, ki baska işlem de yok yapacak. Artık 5320 miz biz ne yuklersek hayır demiyecek, sertifika hatası vermeyecek. bu yuzden acemilere soyluyorum ozellikle, dikkat edin her programı kurmayın arkadaslar. Hatta butun bu hack işlemlerine baslamadan once hafıza kartına bir yedek almanızı şiddetle oneririm. Nemelazım :D. Kolay gele. Gereken Programları maxicepte aratırsanız kesin bulursunuz.

Telefonum için hack ararken İlk girdigim sayfa buydu, ki daha cok kişi gireceği için de buraya yazıyorum. Teşekkürü esirgemeyin arkadaslar ;)

teoryrap

Üye
bende de 5320 var n-gage sitesindeki trial oyunları yükleyince çalışıyor ama trial olduğu için zevk vermiyor siteden indirirkende telefon modelini soruyor normal forumlarda bulunan n-gage oyunları 5320 ile uyumlu olmadığı için çalışmıyor diye düşünüyorum ***** çıkması lazım.

Scorp1725

Scorp1725

Üye
@FINITO26

Arkadaşım çok sağol.. Gerçekten yararlı bilgiler toplamışsın biz 5320 XM'ciler için. Ben denemeyi düşünüyorum.

Qurabiye2612

Üye
calısıyoprmu heps

--------------- Ekleme ---------------

ngage harbu buyuk ozellık he

isidisdidsisdi

Üye
off abicim off ya ngage derdimize bi care bulun 5320

illegend66

illegend66

Üye
Reklam yapmak gibi olmasın ama guduwapta bu detaylı bir şekilde anlatılmış benim tel n79 v32.01 ben hackledim ngage oyunları hepsi olmasa da oluyor, olmayanlar da yazıyor zaten orda...

habbuj

habbuj

Üye
sağol kardeş

isidisdidsisdi

Üye
yaw isin gucun post kasmak ne sagolu ya ne sagolu biz burda care istiyoruz adam gelmis saol kardes diyo bos bos tum konulara girip saol kardeş yaz başka bi işe yaramassın sen zaten

RoadRusher

Üye
Arkadaşlar bende kod var ama aktive ederken htp timeout hatası alıyorum ? internete bağlı olmama rağmen.

fmt01

fmt01

Üye
beyler bnm telım de 5320 walla bn fıfa 2009 ve fıfa2008 ı gayet ııı oynuyorum bkın acıklıyorum ne yapacagınızı.
google la n gage 1.40 patch ın unpatch yazın ılk lınke tıklayın orda herseyı anlatıyor.
TESEKKURE DEGER...ARASTIRDIM BULDUM

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar, os 9.3 modeller için şuanda forumda bulunan hack yöntemlerinin hiçbiri işe yaramıyor.
[kendi 5320mde denedim]
Drakkorius(yada her nası yazılıosa)
AppTRK
SecMan
HelloCarbide

Hİçbiri çalışmıyor
AppTRK ve Secman telefonu tanımıyor (Unkown Device hatası)

Sanırım benimle aynı problemleri yaşayan arkadaşlar var (N78 kullanıcıları gibi)
Eğer 9.3 bir cihazda kopya NGAGE oyunu çalıştırmış veya sertifika sorununu kökten çözmüş bir arkadaşımız varsa,buraya nasıl yapıldığını yazarsa mükemmel olur herkes için.
Ayrıca konunun altlara düşmemesi için,bu sorunu yaşayan herkes buraya yazarsa çok iyi olur..

beyler bnm telım de 5320 walla bn fıfa 2009 ve fıfa2008 ı gayet ııı oynuyorum bkın acıklıyorum ne yapacagınızı.
google la n gage 1.40 patch ın unpatch yazın ılk lınke tıklayın orda herseyı anlatıyor.
TESEKKURE DEGER...ARASTIRDIM BULDUM

yukenkai

Üye
Bu kadar adam oynayamıyoruz sen mi oynuyorsun?
VErdiğin site bile çalışmıyor git Allah aşkına yaw.

Üst Alt