Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[LÜTFEN BAKIN] OS 9.3'lerde hackler işe yaramıyor! (5320 vs.)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilgiliali17
Üye
arkdaslar bende 5320 alacm da bu hack sorunu beni biraz sogutuyor . sizce kısa zamanda çözülürmü?
yine de almamı tawsiye edermisiniz yada başka bi tel????? cevaplarınızı bekliom
bozgun1905
Üye
Kardeş benim tel 5320 Em...ama ben yaptım yani oldu hackledim tel i..istedigim programı da yüklüyorum..xplore ve hello carbide ile yapılan hack yöntemini uyguladım oldu şimdi uzun uzun anlatmayayim forumda var aratirsan bulursun...dert etme yok gizli bi si varmış felan hikaye çatır çatır yüklüyorum valla...
burdan yapabilirsin içini rahat tut ve 5320yi al nokilarda herzamn çözüm vardır bunu hiç unutma
kaptan1611
Üye
Arkadaslar olmuyor olmuyor olmuyor nokia 6120 yeni versiyona(v6.01) hack islemi olmuyor.Lütfen lütfen lütfen acil yardım.Yokmu bi hayır sever arkadas.Çıldıracagım ya telefonu degiştircegim bu yuzden.Yadımlarınızı bekliyorum bu acemi kardesinize.
selcukturk
Üye
helal olsun 5320 kullanıcısı olarak içim ferahladı bende hemen hacklim çatır çatır
klavyeci
Üye
Arkadaşlar bende N85 aldım.Bu telefonda da eski hack olayları işe yaramıyor.Ayrıca Aygıt yöneticisinde COM Port numarası yazmıyor.Yani sadece "N85" yazıyor.Oysa önceki telefonumda COM numarasını örneğin " Nokia N73 (COM6) " diye yazıyordu.Bunun sebebi ne olabilir.Bana acil bilgi verirseniz sevinirim...
mamali7777
Üye
Aynı sorun bendede var.Sanırım bunlara hack olmuyor arkadaşım.Kaç foruma yazdım ama cevap alamadım.Bekleyecez galiba
mete_bey
Üye
bende bir n78 kullanıcısı olarak yapamadım s60_3_0_app_trk_2_7.sisx dosyayısını yüklerken hata oluşuyor.
ilyas_0177
Üye
evet arkadaşlar benim tel n95 8gb v31.0.015 hicbir hack prosu işe yara mıyor acil bişeyler bulmak lazım arkadaşların bazıları bende oldu sizde nasıl olmaz diyor arkadaşlar arada sistem farkı var mesela n73 9.1 n95 8gb 9.2 n95 8gb yeni versiyonuda 9.3 olay bu ben biraz araştırma yapıyorum inşallah bi sonuc cıkar
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar fazla lafa gerek yok okadar kişi yapamadı ve benim hayatım gecdi bu telefon larla hello carbide ve diyer hack sistemi calışmıyor işde
araştırmalar devam ediyor sonucu bekleyelim
mhmtozturk
Üye
benim 5320 nin hala sertifika sorunu var cözümler işe yaramıyor şimdi tekrardan bu işi halleden varsa bana yardımcı olsun lütfen tşk..
yusufdemirel
Üye
arkadasım ben de uzun zamandır bu konuda bir calısma beklıyordum kendım anlamıyorum
hakan.cbs
Üye
arkadaşlar bende n85 var sertifika aldım ve teli hack yaptım zor birşey değil helloox programı işe yarıyor ve saitedede mevcut
catalfleg
Üye
beyler 5320 kamera sesi kapatmayı bilen war mı ya
omer1230
Üye
bence en iyisi java telefon alın örn:6300 rahatlayın