OS 9.3 [FP2]5320 Xpress Music Ngage Oyunları Hakkında!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

sadisticx

Üye
    Konu Sahibi
OS 9.3 [FP2]5320 Xpress Music Ngage Oyunları Hakkında!!!!
Arkadaşlar, os 9.3 modeller için şuanda forumda bulunan hack yöntemlerinin hiçbiri işe yaramıyor.
[kendi 5320mde denedim]
Drakkorius(yada her nası yazılıosa)
AppTRK
SecMan
HelloCarbide

Hİçbiri çalışmıyor
AppTRK ve Secman telefonu tanımıyor (Unkown Device hatası)

Sanırım benimle aynı problemleri yaşayan arkadaşlar var (N78 kullanıcıları gibi)
Eğer 9.3 bir cihazda kopya NGAGE oyunu çalıştırmış veya sertifika sorununu kökten çözmüş bir arkadaşımız varsa,buraya nasıl yapıldığını yazarsa mükemmel olur herkes için.
Ayrıca konunun altlara düşmemesi için,bu sorunu yaşayan herkes buraya yazarsa çok iyi olur..

• Beğen
Tepkiler: 156asd156, habbuj, sarumsak ve 2 diğerleri

sadisticx

Üye
    Konu Sahibi
Kimse yokmu arkadaşlar 9.3 kullanan?

Blick

Üye
valla eski s60 lardan (6600) sonra uzun bir süre s40 kullanıp 5320ye geçince afalladım ben de, sertifika sorununu halledemedim nedir anlayamadım bile...
illaki hacking mi olması lazım biraz daha legal ya da farklı yollar yok mu?
arada başka şeyler olmasa direkt ngage oyunlarını aldırttıracak yavs bana :D bezdiriyor insanı özellikle..

serhat737

Üye
sorun bendede var 5320 de hiç biri işe yaramıyor birisi sesimizi duysun artık!!!

konuyu sürekli üstte tutmaya çalışıcam ve olmassa bununla ilgili birkaç konu daha açıcam olmuyor çünki.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Beyler nokia bu hack olaylarından sonra 9.3 cihazlarına özgü yeni bir gizli part cıkarmıs ve bunuda telefonda gorunmıycek bir sekılde saklamıs yane bu sistem calıstıgı surece hack olmuyor nokianın yeni versıonlar cıkartmamasının sebebide bu zaten n73 vb modellerede aynısını uygulayacak bu olayı bir virüs gibi dusunun size caktırmadan yasal olmayan -leri onaylamıo yani elimizi kolumuzu baglıo fakat ben umutluyum ki yakında bunuda kırarlar bys bilgilendirme (ELECTRONİC):oke:

volkan_60

Üye
slm arkadaslar bende de 5320 var n gage oyunlarını denedim ama olmuyor ben HelloCarbide
ile yapmaya calıstım fifa 2008 i n gage prgramında oyun cıktı fakat acılmadı hr acmaya denediğimde oyunu silmek için onay istedi bu sorunu nasıl çözcez

GrKm26

Üye
çözülmez sanırım fifa2008 oyunu 5320 ile uyumlu değil ben de denemiştim daha önce

Nikopol

Üye
ben hellocriblela hackledim n78imi ama daha ngag-e desteği çıkmamış ki zaten n78lere ondan oynayamadın kardeşim sen oyunu yani saınrım ondandır ya birşey s orucam suanda son yazılım guncellemesi yüklü telefonda ama diyelim ki yeni bir güncelleme çıkardı nokia bu sorun yaratırmı telefonumda yani bazıları n78lerini güncellemeiş ama bir daha açılmamış falan bu bizim hackli telefonlardada olurmu ki acaba gerçi sorun değil 2 dkda siler eski haline getirirmde üşengeçlik işte :D

sadisticx

Üye
    Konu Sahibi
cık,hackli telefona update çekersen hacki gider.

ayrıca çıldırcam,uyuyomu bu binpda ya xD dotsis dahil hiçbiyerde yok 9.3 hacki,telefon çıkalı bayaa oldu halbuki :S

belogs

Üye
bende de 5320 var aldığımdan beri araştırıyorum hiç biyerde bulamadım çözümünü inş birileri bulur da kurtuluruz

nko

Üye
yok mu biz 5320 cilerin sesini duyan n-gage derdimizi derman olacak birisi

gimli_khazaddum

gimli_khazaddum

Üye
keşke n73 me alsaydım ya o kadar forumları gezdim çoğunluk 5320 diyodu yığınla sorun var :'(

pokher

Üye
zor çözülür bu 5320 n-gage meselesi ben okdar araştırdım bişey bulamadım heralde tel içinde bir dosya varmış oyüzden saklı bir dosyaymış

jaguarjagi

Üye
6220c dede aynısorun varbiri çözüm bulsun artık

fhhr

Üye
bende 5320 kullanıyorum ama n gage kulanmaya çalıştım ama sınırlı çalışıyor.

pokher

Üye
ya nasıl yapıyorsunuz ben hiç beceremedim çok karışık .sertifikada yalan oldu bir türlü sertifika alamadım

gotman

Üye
evet bnde de acılmıodu arkadaslar ama telefoncuya götürdügüm de o n gage oyunlarından atmıstı

gokturk_54

Üye
yaaa nokia dedik müzik artı oyun dedik aldık ama hikaye çıktı ben böyle telefon görmedim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar denedim oldu..:oke::oke::oke:

arkadaşım ben yeni nesil telefonlar için biraz geri sayılırım sertifika üçretlimi yoksa farklı bişey mi bilgilendirirsen yeni ögrenen biri için

Üst Alt