Ortada Adam Kalmamış.. [ Kızlar buraya ilgi ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxirabit

maxirabit

Üye
Dilinden anlamak lazım,onun dilinden konuşmak lazım.
Yoksa bahaneyi zaten kız'da erkek'te buluyor tek taraflı olmuyor.
Ortak yönleriniz olan birisi oldumu bu sorunlarla pek karşılamazsınız.

Yoksa ağzınızla kuş tutsanız olmaz,kız en çekici olsa olmaz.ortak noktası bulunursa evlilik oluyor zaten.

arslansem

arslansem

Üye
Onun da alıcısı ona göredir merak etmeyin :)

Kǔr Şâd

Üye
Teşekkürler ilginize arkadaşlar.

ErkanGuney.

ErkanGuney.

Üye
arkadaşım sana sonuna kadar hak veriyorum.. Facebookta özellikle bu kızlar çoğaldı. Ben 23 yaşındayım şu an. Facebookta bir kız ekledi. Durum, yorum ve fotoğraflarımı beğenir misin dedi. Bende git kendi yaşıtlarınla takıl dedim. Bunu söylememin sebebi kızın 16 yaşında oluşundan, emo oluşundan,(özenti olanından) küfürbaz ve o yaşın gerektirdiği davranışları sergilememesi yüzündendir. Artık kızlar, özellikle 18 ve altı kızlar görünüş dışında hiçbirşeyd önem vermiyor. Yazık çok yazık.

Kǔr Şâd

Üye
Teşekkür ederim dostum ilgine.

TheCower

TheCower

Üye
Ben kızlardan korkuyorum abi ne yalan söyleyeyim. 16 yaşımdayım bir kere de olsa türkche demedim bak şimdi diyorum ama bu sayılmaz:) Mümkün olduğunca türkçemizi doğru kullanalım. Korkmamın sebebi ise bu tür kızların çok oynak olduğudur. Ne malum iki cilve edip aklımı çekmeyeceği? Bu tür oyunlara gelmemek için kendimi çok geliştirdim. Şöyle bir örnekleme vereyim. Tankın içinde ben varım ve aklımı çelmeleri için kızlar taş atıyorlar. Bir de en nefret ettiğim yönleri de şu kendini gerçekten seviyor sanmaları. Her hafta yeni ilişkinin başında öpüp koklaşır senin için ölürüm der bir hafta geçmeden ana avrat söverek ayrılırlar. Daha çok uzayacak bu tavsiye vereyim zamanı geçmeden.
Her zaman efendi olun.
Efendiliğiniz sizin ön planda olsun. Kızlara kibar davranın ne bileyim kapısını açın tabi bunu kendinize yakışır kıza yapmanız gerekir. Ben böyle olduğum için pek zorlanmadım ve aşkımı da buldum... Kızlarda olması gereken güzellikleri sayayım: güzellik, kibarlık, çekicilik... Diye gider. Bunları enlerde yaşatan tek şey de ahlaki terbiyedir. Bir kız bundan yoksun ise her ne kadar da güzel, şık olsa da aslında afedersiniz ama tam bir paçavradır. Kullanan kenara atar. Ben mesela saçlarımı dikmedim, alet kullanmadım, kaba sözü çok gerektiğinde kullandım, kibar davrandım, saygılı oldum. Bunların içinde en önemlisi de kendimi bildim ve ağırlığımı koydum ve ben buyum dedim. Bende böyle şeyler olmaz yakışmaz dedim. Tabi böyle yaptım sınıfta ve sevildim ve sevdim arkadaş :) Bunları kız tavlamak için değil de kendinize buna uyarlamak için yapın. Yapmacık davranmayın kız hemen anlar. Kısaca :) siz bunları yaptığınızda her zaman size YAKİŞAN hakkınız olan bir kız tarafından beğenilirsiniz ve tercih edilirsiniz. Belki de ona başka yerden teklif geliyordur ama sizin gibisi onu büyülüyordur ve sizinle olmak istiyordur. Kolay gelsin. Biraz kısa olduğu için özür dilerim :)

Kǔr Şâd

Üye
Liseli kızlardan uzak durun beyler :D İşin özü bu.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
aynen öyle uzak durmak lazım.

Sandrake

Sandrake

Üye
Evet, ortada adam kalmamış..
Ergen kızların daha çok söylediği bir söz.
Doğru söylüyorsunuz, ortada adam sayısı azaldı. Ama bitmedi, çoğu kızın bu sözü söylemesinin nedeni güvenilmeyecek bir insana güvenlerinin sarsılmasından kaynaklanıyor.

Konuya şu açıdan bakalım ;

1.60 boyu olup cebinde emanet taşıyan saçlarını ibik gibi havaya diken, kalabalıkken atarın kralını yapıp tek olunca abi çeken, badi giyen pantalon altına şıpıdık giyen cebinde milyarlık telefonu olmasına rağmen 10 tl lik kontorü olmayan, ve buna rağmen 500TL fatura ödüyormuş gibi hava yapan, internette sürekli güncel olan ( @Burger @Sokak @WC ), Turkche konusmaya bayılan emo olan ve kendini herşeyden önce adam sanan tiplerden hoşlanan kızlar.
Böyle tiplere ay cok cool diyip gönül veriyorsunuz, sonrada '' ortada adam kalmamış ''.

Sizcede bir yanılgı yokmu ortada ?

Alınan kızlar varmı acaba ? :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...