Ortada Adam Kalmamış.. [ Kızlar buraya ilgi ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
Ortada Adam Kalmamış.. [ Kızlar buraya ilgi ]
Evet, ortada adam kalmamış..
Ergen kızların daha çok söylediği bir söz.
Doğru söylüyorsunuz, ortada adam sayısı azaldı. Ama bitmedi, çoğu kızın bu sözü söylemesinin nedeni güvenilmeyecek bir insana güvenlerinin sarsılmasından kaynaklanıyor.

Konuya şu açıdan bakalım ;

1.60 boyu olup cebinde emanet taşıyan saçlarını ibik gibi havaya diken, kalabalıkken atarın kralını yapıp tek olunca abi çeken, badi giyen pantalon altına şıpıdık giyen cebinde milyarlık telefonu olmasına rağmen 10 tl lik kontorü olmayan, ve buna rağmen 500TL fatura ödüyormuş gibi hava yapan, internette sürekli güncel olan ( @Burger @Sokak @WC ), Turkche konusmaya bayılan emo olan ve kendini herşeyden önce adam sanan tiplerden hoşlanan kızlar.
Böyle tiplere ay cok cool diyip gönül veriyorsunuz, sonrada '' ortada adam kalmamış ''.

Sizcede bir yanılgı yokmu ortada ?

• Beğen
Tepkiler: Sandrake, arslansem, bu_rakrak ve 4 diğerleri

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
kesinlikle haklısın ve senin yazılarını okumayı seviyorum

pelın_

:good:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Evet, ortada adam kalmamış..
Ergen kızların daha çok söylediği bir söz.
Doğru söylüyorsunuz, ortada adam sayısı azaldı. Ama bitmedi, çoğu kızın bu sözü söylemesinin nedeni güvenilmeyecek bir insana güvenlerinin sarsılmasından kaynaklanıyor.

Konuya şu açıdan bakalım ;

1.60 boyu olup cebinde emanet taşıyan saçlarını ibik gibi havaya diken, kalabalıkken atarın kralını yapıp tek olunca abi çeken, badi giyen pantalon altına şıpıdık giyen cebinde milyarlık telefonu olmasına rağmen 10 tl lik kontorü olmayan, ve buna rağmen 500TL fatura ödüyormuş gibi hava yapan, internette sürekli güncel olan ( @Burger @Sokak @WC ), Turkche konusmaya bayılan emo olan ve kendini herşeyden önce adam sanan tiplerden hoşlanan kızlar.
Böyle tiplere ay cok cool diyip gönül veriyorsunuz, sonrada '' ortada adam kalmamış ''.

Sizcede bir yanılgı yokmu ortada ?

tabii ki var.
Dünya çok değişdi :(

Kǔr Şâd

Üye
kesinlikle haklısın ve senin yazılarını okumayı seviyorum
Teşekkür ederim dostum, doğruları söylemeye devam edeceğim. Aklıma geldikçe dile getiriyorum.

tabii ki var.
Dünya çok değişdi

Çok üzülüyorum böyle gençlere. Çok.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Durum öyle gibi gözüküyor. Kızların kendi seçimidir, sonunda üzülen gene onlar oluyor, seçimlerini dikkatli yapsınlar.

zaza

zaza

Üye
o bişey değil yine bizi ilgilendirmez sonuçta her koyun kendi bacağından asılır ama bu sefer kalbi kırık kıza biz gönül verince ki büyük ölçüde şansısızdır kızdan ne yüz alırsın nede güven kazanırsın:ah

kankka

Üye
aynen ya ne buluyorlar onlarda anlamıyorum apaçi tarzlı manyaklar ya:vur:aha:

'Patron

'Patron

Üye
Helal olsun Cuk diye açıklamışsın.

jeosalih

jeosalih

Üye
:good:tamamına katılıyorum. Nereye gidiyor bu gençlik? Bi stajerim vardı saçlar kıvırcık ve omuzları geçmiş keçi sakallı ama sakalı en az 6-7 cm ucunda boncuk var. Tamam herkesin giyim ve görünüş tarzı farklıdır ama bukadar mı olur? Artık görünüş açısından kadınlar erkekleşiyor, erkeklerse kadınlaşıyor.
Şimdi yazıcaklarım tamamen bu konu dışındadır. Ve kendi görüşümdür.
Metro bildiğiniz gibi hafif raylı sistem. Tren ise ağır raylı sistem. Dolayısı ile Metroseksüellik ile trenseksüellik arasında ince bir çizgi var. Hafif yerine ipin ucunu kaçırırsanız mazallahh..

Uruloki

Uruloki

Üye
valla durumu çok iyi açıklamışsın tamamen katılıyorum

OğuzcanAbi

Üye
cebinde milyarlık telefonu olmasına rağmen 10 tl lik kontorü olmayan, ve buna rağmen 500TL fatura ödüyormuş gibi hava yapan

:good:

caglet

caglet

Üye
Çok güzel betimlemişsin.. Ağzına sağlık ...

Kǔr Şâd

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar, aklıma geldikçe böyle eksik yönlerimizi dile getireceğim.

DPool

DPool

Üye
Çok güzel bir yazı olmuş.:alkis:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Eline sağlık harika olmuş :oke:

Kǔr Şâd

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar.

Utku

Utku

Üye
:good:tamamına katılıyorum. Nereye gidiyor bu gençlik? Bi stajerim vardı saçlar kıvırcık ve omuzları geçmiş keçi sakallı ama sakalı en az 6-7 cm ucunda boncuk var. Tamam herkesin giyim ve görünüş tarzı farklıdır ama bukadar mı olur? Artık görünüş açısından kadınlar erkekleşiyor, erkeklerse kadınlaşıyor.
Şimdi yazıcaklarım tamamen bu konu dışındadır. Ve kendi görüşümdür.
Metro bildiğiniz gibi hafif raylı sistem. Tren ise ağır raylı sistem. Dolayısı ile Metroseksüellik ile trenseksüellik arasında ince bir çizgi var. Hafif yerine ipin ucunu kaçırırsanız mazallahh..
............:alkis

----------Eklendi @ 20:26:58 ---------- Yazıldı @ 20:26:31 ----------

ipin ucunu kaçırmak:aha:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
derdime ışık tutan harikanında harikası bi yazı olmuş ellerine sağlık :oke:

jigsaw_54

Üye
çok güzel açıklamışsın arkadaşım herkes kendi ilgi alanına bakıyor kız o tip birisiyle ilişki yaşıyorsa demek ki kendisi de öyledir o şahısların nasıl karakterleri olduğunu az çok hepimiz biliriz bi yanlış yapsa adam kalmamış diyorlar sen kendine bi bak ilgilendiğin kişilere bi bak düzgün insanları görürsen istediğin gibi ADAMI bulursun kız eli ayağı düzgün biriyse bulacağı kişi de öyle biri olur muhakkak ama yok oynak bi tipse partneri de öyledir her şey aslında kendisinde bitiyor arkadaşım benim anlatmak istediğimi söylemiş zaten
güvenilmeyecek bir insana güvenlerinin sarsılması
çok doğru söylemişsin arayan belasını da bulur mevlasını da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...