orjinal sürümü nasıl tekrar yüklerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
orjinal sürümü nasıl tekrar yüklerim
geçen hafta cumartesi xperia arc s aldım. galiba pazar günü de android versiyon 4 çıktı diye yükledim ama sonrasında sony tarafından yapılan açıklamada bu sürümün telefonu yavaşlatabileceği yazıyordu. bu da yalem çabuk farkedilebiliyor. şimdi ben orjinal sürümü olan 2.3.4 yüklemek istiyorum ama nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz lütfen .

bosnags

bosnags

Üye
Telefonun Samsung olsa kolaydı odinle derdi herkes ama bu Sony :(

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
na yapacağım peki ben bunu mutlaka yapmalıyım

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
QUOTE=ayvazar;4682561]na yapacağım peki ben bunu mutlaka yapmalıyım[/QUOTE]

iyi günler kardeş ben xperia ray kullanıyorum ve birkaç kez icsnin farklı sürümlerini denedim ve şunu anladım 512 mb ram ve 1ghz tek çekirdekli işlemciler için ics çok saçma. nasıl yapıldığını biliyorum ama işteyim yarına kadar beklersen sana ayrıntılı olarak anlatabilirim. biraz bilgi vereyim önce firmware indirmen gerek sonra flash tool diye bi program var onu indir bilgisayar dilini ingilizce yap ardından inirdiğin firmwareyi C:/flashtool/firmware içine at ve programı çalıştır şimşek şeklinde bi şekil var ona tıkla iki seçenek çıkacak üsttekini tıkla OK de sonrasında bişeye karışma çıkan ekranda OK ya da NEXT yazar tıkla 5 dakka kadar sürüyor. ve sonrasında hayırlı olsun 2.3.4 :)

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
hocam detay alabilirmiyim :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt