Oyun Gta Vice'yi Nasıl Yüklerim Olmuyor,olmuyor,olmuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Tamern95

Tamern95

Üye
    Konu Sahibi
Gta Vice'yi Nasıl Yüklerim Olmuyor,olmuyor,olmuyor!
Beyler öncelikle merhaba. Benim Sony Xperia sola telefonum var.

1)Bu telefona hiç bir şekilde gta vice city yükleyemedim. Önceden yüklenemez sandım sonra google play'de solayı desteklediğini okudum. Fakat farklı bir sürü apk ve data denesemde sonuç çıkmadı. ya xapk yada lisans yüzünden indirilemedi (failed becouse tarzında bişey yazıyor) hatasını veriyor kesinlikle olmuyor. Pes etmedim yabancı siteden görüp obb dosyasının 7 rakamını 11 olarak değiştirdim yine olmadı (main..7 > main..11 şeklinde yaptım). Bir sürü siteden baktım ama yok abi. Nasıl yüklerim bir yardımcı olun lütfen.

2)Telefonda ayrıca hiçbir gameloft oyunu çalışmıyor. Örneğin Asphalt yada Gangstar rio. Önceki telefonum Xperia x8'di. Ondada aynı problem vardı,hiçbir şekilde hiçbir gameloft oyunu oynayamadım androidde (obb'a da data'yada gameloft>games'ede attım datayı. ama hiçbir şekilde çalışmıyor)

Telefon; Sony Xperia Sola
Sürüm; 4.1.2 (Custom rom)

Gangstar rio ve GTA Vice city yüklemek istiyorum.
Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden Teşekkürler :)

Serhan

Serhan

Üye
Vice city I bosver san andreas cikti :D

Tamern95

Tamern95

Üye
    Konu Sahibi
Usta benim sola kaldırmaz sanı. Vice bile olmadı baksanaBeyler yardım eden yokmu hadi be

Kallito06

Kallito06

Üye
datasıyla dene

Tamern95

Tamern95

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim konun çok güzelmiş eline sağlık. Ama bir sorum var,san andreası görünce vice falan kalmadı :D San andreas benim telefonuma olurmu? Vice çalıştırıyor ama sanı çalıştırırmı sola?

Özellikler;
Mali 400 gpu
Çift çekirdekli 1ghz işlemci
512 mb ram
3 gb boş alan (çalışır dersen herşeyi silerim)
4.1.2 android sistemiVice çalıştırıyor derken bende çalışmadı ama google playde çalışan telefonlar listesinde var.

Serhan

Serhan

Üye
Kardeşim konun çok güzelmiş eline sağlık. Ama bir sorum var,san andreası görünce vice falan kalmadı :D San andreas benim telefonuma olurmu? Vice çalıştırıyor ama sanı çalıştırırmı sola?

Özellikler;
Mali 400 gpu
Çift çekirdekli 1ghz işlemci
512 mb ram
3 gb boş alan (çalışır dersen herşeyi silerim)
4.1.2 android sistemi
kaldırır merak etme. Ama kasabilir ayarlardan herşeyi low yaparsın olur.

Tamern95

Tamern95

Üye
    Konu Sahibi
:D Sağolasın zaten beğendim ve yorum attım :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt