hsyncmptr
Üye
-
Konu Sahibi
-
rica ederim sende kendine iyi bak Rabbim sanada hayatın boyunca kolaylık versinKardeş ALLAH senden razı olsun.Kaç siteye konu actıgımı bi bilsen tel LG yazısında kalıyordu.Yabancı forumlarda bile bu kadar basit ve çalışan bi açıklama bulamamıştım.Rom dahi denedim olmadı.Sadece telefona bi font yükledim kendi reset attı ve tel gitti.Senin dediklerini yaptım sıfır fabrikasyona döndü.Sana ne kadar teşekkür etsem az.
ALLAH senden bin kere razı olsun..Cok ama cok tesekkür ederimm kardeşim Rabbim de sana her işinde kolaylık versin İnşallah..
Aynı durumda kalanlar sadece senin verdigin linktekileri indirip kursunlar LG mobil support içinde yazılım yükseltmeyi açsınlar model ve seri no yazıp işleme baslasınlar bende o S/W ekranı acılmadı ama sadece download mod yazıyordu yınede dvm ettim 3 defa yükleme yaptı tel sürekli usb ile baglı kaldı sonra oto reset attı ve android yüklendi dil falan kısmı gelince usb cıkardım..,
Bende 2 saat sürdü işlem ama olsun 2 gün ugrastım valla şimdi sıfır oldu telim on numara..
Kardeşim cok ama cok tesekkürler Rabbim hayatın boyunca kolaylık versin..Kendine iyi bak...
ilk adımda açık iken ikincisinde SW modda iken (Yazmış ya parantez içinde) ...telefonu açıkken mi bağlıyorsunuz ?
Rica ederimÇok teşekkürler bütün sorunu çözdü sizi tüm kalbimle tebirk ediyorum harikasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?