Orjinal Nokia 5230 RM-588 V51.0.002 OFW - Siyah | Mavi | Pembe | Kırmızı | Gümüş

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
rambo yani furkan kardeşm benim telefonumun product kodu 0597714 beyaz arka kapakta mavi white blue ne yapmam lazım hangisini yüklemeliyim? Ve bu ofw orjinal virüssüz dimi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo yani furkan kardeşm benim telefonumun product kodu 0597714 beyaz arka kapakta mavi white blue ne yapmam lazım hangisini yüklemeliyim? Ve bu ofw orjinal virüssüz dimi?

Kardeşim mavi white blue ne ya :d:

Neyse Beyaz Mavi ikilisini yükle.

Virüs yok.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
yanı bu 5230 RM-588 0585932 Ürün Kodlu Beyaz-Mavi.rar dosyasını ındırıp atsam sorun yaparmı fakat product kodu farklı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

betul.zehir

Üye
Rambo benmde kod 0597727 pembe beyaz buradıkını yüklersem sorun olmaz demi ? Yani kod aynı olmalıdır yazmışsında..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo benmde kod 0597727 pembe beyaz buradıkını yüklersem sorun olmaz demi ? Yani kod aynı olmalıdır yazmışsında..

Renk uyumu da sağlansa olur, sorun olmaz. Kod uyumu, seçimi kolaylaştırsın diye söyledim.

eragonix

Üye
kardeşim benim telefon 5228 rom 625, v.51.1.002 uygun olanı varmıdır ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

eragonix

Üye
kardeş navifirmde aradım 5228 yok. bende c6 cfwsi vardı. nokia sowftware updateden güncelledim yazılımı. orjinal haline geldi ama telefon hattı okumuyo ev ekranı çıkmıyo ve menü geçişlerinde çok kasıyo. Usb takınca okumuyo. yardım edermisin :S ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş navifirmde aradım 5228 yok. bende c6 cfwsi vardı. nokia sowftware updateden güncelledim yazılımı. orjinal haline geldi ama telefon hattı okumuyo ev ekranı çıkmıyo ve menü geçişlerinde çok kasıyo. Usb takınca okumuyo. yardım edermisin :S ?

Tam olmamış, tekrar aynı yöntemi tekrarla.

eragonix

Üye
Usb Okumuyo şimdide. takıyorum ekrana birşey çıkmıyo bilgisayarda görmüyo. Rica Etsem Navifirmden Sen bi göz atsan bide v.51.1.002 RM: 625

- - - Eklendi - - -

Kardeşim sorunumu halledersen dua ederim senin için. Telefonu Kurtardım Orjinale yakın cfw attım. ama bana tam orjinal lazım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Usb Okumuyo şimdide. takıyorum ekrana birşey çıkmıyo bilgisayarda görmüyo. Rica Etsem Navifirmden Sen bi göz atsan bide v.51.1.002 RM: 625

- - - Eklendi - - -

Kardeşim sorunumu halledersen dua ederim senin için. Telefonu Kurtardım Orjinale yakın cfw attım. ama bana tam orjinal lazım.

Phoenix ile dead flash ya da JAF ile orjinal dosyaları flaşla.

eragonix

Üye
banada lazım olan orjinal dosyaları işte navifirm 1.5 ve 1.6da yok 5228. 1.7yide bilgisayar açmıyo. Neyse kardeşim olmucak gibi sağol

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim googleden nokia software updateri indir kur pc ne telefonu bağla yazılımı tekara güncelle tam orjinal yazılım o olur sonrada hard fotmat attınmı mis gibi olr ok

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Konudaki linkler kırık olduğundan :locked:

Üst Alt