orjinal 5800 sadece hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcs003

Üye
    Konu Sahibi
orjinal 5800 sadece hack
arkadaşlar tel formatla onu dene bunu dene flaş manyagi olduk ben eminim burdaki bi cok insanin istedi tek sey orjinal fw sadece haclenmesi... v52.007 hic oynamadan sadece haclayip buraya koyarsak cok insanin faydalancagindan eminim... bu konuda yardimlarinizi bekliyorum... buraya kirmizi navi(black) mavi olarak v52 hacleyip koyalim konu sabit olsun . . . !

mcs003

Üye
    Konu Sahibi
eyvalla sagol bu saf kan konusunu en üste kalica yapsak daha dikkat ceker daha cok insanin işine yarar sanki :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
arkadaşlar tel formatla onu dene bunu dene flaş manyagi olduk ben eminim burdaki bi cok insanin istedi tek sey orjinal fw sadece haclenmesi... v52.007 hic oynamadan sadece haclayip buraya koyarsak cok insanin faydalancagindan eminim... bu konuda yardimlarinizi bekliyorum... buraya kirmizi navi(black) mavi olarak v52 hacleyip koyalim konu sabit olsun . . . !

Burdaki insanların tek istediği biraz daha araştırma:hmmmAyrıca o safkan dakiler rompatcherlı yani eski.installserver.exe çıktı

mcs003

Üye
    Konu Sahibi
ozaman bi arkadaş yardim etsin installserver.exe ile hackkli orjinal hack fw koyalim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt