burak.golcuk
Üye
5800 ojinal fw ynlızca c5 tuş klidi modu ve smsung widget ekli orjinal v52.0.101 red,blue,black
selam kızlar bu benim ilk fwm aslında çok oynama yapmadım c5 tuş klidi ekledim yeniden başlat ekledim ve de tabiki samsung widget hıza gelirse en düşük 52 gördüm 65 e filanda çıktığı oluyo samsung widget dışında parmak kullanımı ev ekranıda ekledim ve ayrıca bi ev ekranı daha onun ayriyeten linkini vereceğim linkleri biraz sonra eklicem şimdi upload ediyorum isterseniz resimde koyarım yazılım hacklıdır ama hack sadece unsignet uygulamaları çalıştırmaya yarar başka şeylere yaramaz yani tamam orjinal yazılım
öncelikle kurulumu anlatıyım öncelikle nokianın orjinal v52.0.101 dosyasını indirceksiniz daha sonra benim hazırladığım rofs2 klasörünü... nokianın orjinal fw si kurduktan sonra jafda yapmanız gerekenleri biliyosunuz zaten herşeyi yaptıktan sonra flaşa basmadan ppm ye bir kere tıklıcaksınız ppm iptal olucak sonra tekrar ppm ye basıp benim verdiğim rofs2 dosyasını seçiçeksiniz flaslıcaksınız bu kadar
emeğe saygı

tabi şimdide linkler
rar kodu
:
buda benim rofs2
resimler :
en son resimde koyduğun ev ekranınıda istiyenler olursa link
arkadaşlar bunlarda ihtiyaçınız olabilceğini düşündüğüm programlar paket içeriği : bt swich ram blow ram pacher office winrar
link =
hepsi bu tekrardan emeğe saygı
öncelikle kurulumu anlatıyım öncelikle nokianın orjinal v52.0.101 dosyasını indirceksiniz daha sonra benim hazırladığım rofs2 klasörünü... nokianın orjinal fw si kurduktan sonra jafda yapmanız gerekenleri biliyosunuz zaten herşeyi yaptıktan sonra flaşa basmadan ppm ye bir kere tıklıcaksınız ppm iptal olucak sonra tekrar ppm ye basıp benim verdiğim rofs2 dosyasını seçiçeksiniz flaslıcaksınız bu kadar
emeğe saygı

tabi şimdide linkler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu orjinal fwrar kodu
:
buda benim rofs2
bunda şifre yok resimler :
en son resimde koyduğun ev ekranınıda istiyenler olursa link
arkadaşlar bunlarda ihtiyaçınız olabilceğini düşündüğüm programlar paket içeriği : bt swich ram blow ram pacher office winrar
link =
hepsi bu tekrardan emeğe saygı

bu böle giderse linkler silinecek