5800 ojinal fw ynlızca c5 tuş klidi modu ve smsung widget ekli orjinal v52.0.101 red,blue,black

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 ojinal fw ynlızca c5 tuş klidi modu ve smsung widget ekli orjinal v52.0.101 red,blue,black
selam kızlar bu benim ilk fwm aslında çok oynama yapmadım c5 tuş klidi ekledim yeniden başlat ekledim ve de tabiki samsung widget hıza gelirse en düşük 52 gördüm 65 e filanda çıktığı oluyo samsung widget dışında parmak kullanımı ev ekranıda ekledim ve ayrıca bi ev ekranı daha onun ayriyeten linkini vereceğim linkleri biraz sonra eklicem şimdi upload ediyorum isterseniz resimde koyarım yazılım hacklıdır ama hack sadece unsignet uygulamaları çalıştırmaya yarar başka şeylere yaramaz yani tamam orjinal yazılım :D :d:

öncelikle kurulumu anlatıyım öncelikle nokianın orjinal v52.0.101 dosyasını indirceksiniz daha sonra benim hazırladığım rofs2 klasörünü... nokianın orjinal fw si kurduktan sonra jafda yapmanız gerekenleri biliyosunuz zaten herşeyi yaptıktan sonra flaşa basmadan ppm ye bir kere tıklıcaksınız ppm iptal olucak sonra tekrar ppm ye basıp benim verdiğim rofs2 dosyasını seçiçeksiniz flaslıcaksınız bu kadar

emeğe saygı :D:D

tabi şimdide linkler bu orjinal fw
rar kodu :D :

buda benim rofs2 bunda şifre yok

resimler :

en son resimde koyduğun ev ekranınıda istiyenler olursa link

arkadaşlar bunlarda ihtiyaçınız olabilceğini düşündüğüm programlar paket içeriği : bt swich ram blow ram pacher office winrar
link =

hepsi bu tekrardan emeğe saygı :)

• Beğen
Tepkiler: -_yusuf_-, beyin ve sekolele

dogan64

Üye
emegine çok teşekkürler.
şifreyi tekrar yazarmısın arkadaş.

BRscyLN

Üye
keske bıde hacklı olsaydı :) sade ve hos olmus tşkler yukledım kullanrm bı sure :D

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
400 kişi indirmiş 1 beğenen yok :( bu böle giderse linkler silinecek :kotu:

sekolele

sekolele

Üye
şimdi yüklicem hacli değil mi bu kardeş

burakgolcuk

Üye
hacklii

<zxc

<zxc

Üye
orj fwyi nasıl kurcaz haci,

birikar

birikar

Üye
buneya bozuk

<zxc

<zxc

Üye
hacı o tafsiye çürük indrdiğim v52 101 dosyasında sadec 1 resim 2 txt bide setup var açıyrm kurluyo birşey olmuyor ki rardaki her şeye txt olsun rresm olsun tek tek baktım ama zaten gere3k kalmadı 101e yükseltmeden oluyomuş:D

burakgolcuk

Üye
hacı o tafsiye çürük indrdiğim v52 101 dosyasında sadec 1 resim 2 txt bide setup var açıyrm kurluyo birşey olmuyor ki rardaki her şeye txt olsun rresm olsun tek tek baktım ama zaten gere3k kalmadı 101e yükseltmeden oluyomuş:D

:D:D :d:

bybaris18

Üye
baba güzel paylaşım kurdum falan iyi herşeyde 101 deilde 007 yazsaydın be neyse sıkıntı yok eline sağlık

filozofurkan

Üye
buna n8 ikonları eklesen harika oluck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt