Orijinal rom yüklüyorum yine de telefon açılmıyor , sürekli logoyu baştan başlatıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
senin rom wipe değil o yüzden sistemi silip yeniden yüklemez wipe sürümü sammobiledan indir

hocam wipe sürümü nasıl indiricem.yani model adını yazınca turkey tek dosya çıkıyo.bu konuda yardımcı olur musunuz.

Kerim.

Kerim.

Üye
teli kapat.
Recovery mod'a al(power+home+ses acma basili tut.samsung logosu gelince elini powerdan cek.ama hala digerlerine basili tut.bi kutu resmi gelicek.o gelince tuslara basmayi birak ve menu tusuna bas.recovery mod a girecek ordan.sonra wipe data ve wipe cache yap.reboot system de.

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
teli kapat.
Recovery mod'a al(power+home+ses acma basili tut.samsung logosu gelince elini powerdan cek.ama hala digerlerine basili tut.bi kutu resmi gelicek.o gelince tuslara basmayi birak ve menu tusuna bas.recovery mod a girecek ordan.sonra wipe data ve wipe cache yap.reboot system de.
arkadaşım recovery moda girmiyor.tuşlara basınca logo fln gelmiyor açılmıyor telefon.recovery moda almaya çalışınca hiç açılmıyor.sadece download mod ve normal olarak açılıyor.

TheMadness

TheMadness

Üye
Low ship firmware yaz çıkar google'a

dgrszz

dgrszz

Üye
recowery modu yanlıs yapıyosun ses acma power menu yap kardes

TheMadness

TheMadness

Üye
Android SDK kur. Platform tools klasörüne gir. Komut satırını aç.

cd platformtoolsdizini
adb reboot recovery

Olmayabilir ama yine de bir dene.

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
bugün doğubanka gittim.10 dakkada yaptılar.öğrenci olduğum için 10 TL ye yaptılar.normalde 30 muş.ne yaptılar bilmiyorum.neyse sonuç olarak sorun çözüldü.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
konu locked

Haluk.

Haluk.

Üye
telefon briick olmus.profimde konularima bak.brickden kurtarma mevcut

ademguvercin

Üye
usta sen odin kullandın mı rom atarken odin kullan sorunun çözülür.

Üst Alt