oktayasa
Üye
evet benim ki sadece md5 liydi.diğer dosyaları nasıl bulabilirim ?3 dosyalı rom ve pit ile kur yazılımı odinden.
evet benim ki sadece md5 liydi.diğer dosyaları nasıl bulabilirim ?3 dosyalı rom ve pit ile kur yazılımı odinden.
senin rom wipe değil o yüzden sistemi silip yeniden yüklemez wipe sürümü sammobiledan indirevet benim ki sadece md5 liydi.diğer dosyaları nasıl bulabilirim ?
senin rom wipe değil o yüzden sistemi silip yeniden yüklemez wipe sürümü sammobiledan indir
arkadaşım recovery moda girmiyor.tuşlara basınca logo fln gelmiyor açılmıyor telefon.recovery moda almaya çalışınca hiç açılmıyor.sadece download mod ve normal olarak açılıyor.teli kapat.
Recovery mod'a al(power+home+ses acma basili tut.samsung logosu gelince elini powerdan cek.ama hala digerlerine basili tut.bi kutu resmi gelicek.o gelince tuslara basmayi birak ve menu tusuna bas.recovery mod a girecek ordan.sonra wipe data ve wipe cache yap.reboot system de.
benim telefon içi yok hiç.Low ship firmware yaz çıkar google'a
benim telefon içi yok hiç.
Bekle sammobile'dan bulup atayım
inşallah bekliyorum...

ses açma + ses kapama + orta tuş + power
recovery moda sadece ses açma+menü tuşu+power tuşu ile girebilirsin.ses açma ve kısma aynı anda olmaz ki.
her zaman öyle yapıyorum ama zaten sizin dediğiniz gibi de olmuyor.recovery moda sadece ses açma+menü tuşu+power tuşu ile girebilirsin.ses açma ve kısma aynı anda olmaz ki.
her zaman öyle yapıyorum ama zaten sizin dediğiniz gibi de olmuyor.