Orijinal rom yüklüyorum yine de telefon açılmıyor , sürekli logoyu baştan başlatıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
Orijinal rom yüklüyorum yine de telefon açılmıyor , sürekli logoyu baştan başlatıyor?
Merhaba arkadaşlar.Ben galaxy mini 2 telefonumda cm10 rom kullanıyordum.Dün orijinal rom yükleyeyim dedim.Daha önce de yaptığım bir şeydi.Ama orijinal romu yükleyince telefon açılmadı.samsung logosu başlıyor , samsung yazısında bekliyor sonra samsung logosu bir daha başlıyor.Bu işlem hep böyle devam ediyor.25 dakika bıraktım durmadan aynı işlemi yaptı.Wipe data yapacağım ama recovery moda girmiyor telefon.bütün tuşlara basıyorum recovery moda girmiyor (daha önce bu şekilde giriyordum)recovery moda girmediği gibi recovery moda girmeyi denedikten sonra telefon açılmıyor ve download moda girmiyor.Bataryayı çıkarıp takınca açılıyor.Orijinal rom u tekrar tekrar yükledim ama sonuç aynı.Recovery moda girebilmek için cwm de yükledim ama o da açılmıyor.Ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim elim kolum bağlandı ?

videosu :

avast

avast

Üye
kardesim bataryayi cikar takinca recovery modda ac wipe data ve wipe cavhe yap reboot yap kullanbendede olmustu dene sonucu bana bildir

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
avcitalip

avcitalip

Üye
recovery moda nasıl girdiğini söylermisin ?

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
ses açma + ses kapama + orta tuş + power

avast

avast

Üye
cozuldumu sorun

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
Orijinal rom u tekrar tekrar yükledim ama sonuç aynı

download moda girmesi lazım. girmeden tekrar tekrar nasıl orjinal romu yükledin?

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi

download moda girmesi lazım. girmeden tekrar tekrar nasıl orjinal romu yükledin?
download moda girmiyor diye bir şey demedim ki.recovery moda girmiyor.o da bir garip olay zaten.

Εthnic

Εthnic

Üye
Surekli ayni romu kuruyorsaniz bu defa farkli bir tarayicidan romu bir kez daha indirip kurmayi deneyin cunku bazi romlar bozuk olarak inebiliyor..

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
Surekli ayni romu kuruyorsaniz bu defa farkli bir tarayicidan romu bir kez daha indirip kurmayi deneyin cunku bazi romlar bozuk olarak inebiliyor..
bosna romu indirdim kurdum olmadı.ama zaten orijinal romu daha önce 15 defa yüklemişimdir zaten sorun yok rom da.

Εthnic

Εthnic

Üye
eminim denemissinizdir ama yine de hatirlatmak isterim.. recovery moduna alirken zamanlamayi iyi tuturmaniz gerekir.. yani ekran acilir acilmaz parmaklarinizi tuslardan cekmeniz gerekiyor..

ayrica odin ile wipe secenekleri yapiliyormu diye ben biraz arastiracam.. eger bir sey bulursam yazarim..

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
bu hatayı ben çok yaşadım. aynı şey bende de oldu. down. moda alıp orjinal romu yükledim odinde pass yazısı çıkınca tel açılmadan bataryayı çıkartıp. kendim teli açıyordum sorun gidiyodu

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
eminim denemissinizdir ama yine de hatirlatmak isterim.. recovery moduna alirken zamanlamayi iyi tuturmaniz gerekir.. yani ekran acilir acilmaz parmaklarinizi tuslardan cekmeniz gerekiyor..

ayrica odin ile wipe secenekleri yapiliyormu diye ben biraz arastiracam.. eger bir sey bulursam yazarim..
recovery mod almaya çalışırken ekrana hiç ışık gelmiyor.odin ile wipe seçeneğini de inş bulursunuz.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar video ekledim isterseniz duruma bakabilirsiniz

tapatalk

tapatalk

Üye
Birşeyler de yanlislik yapdigin kesin ROM wipe sürüm mu?

tapatalk

tapatalk

Üye
bilmiyorum ama o sürümde daha önce wipe yapmıştım.

Sen PC ne bi format at sonra kies kur sonra odini indir sonra orijinal wipe sürüm romu indir ve odinle yükle. Bak sorun kalmiycak

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
Sen PC ne bi format at sonra kies kur sonra odini indir sonra orijinal wipe sürüm romu indir ve odinle yükle. Bak sorun kalmiycak
hocam wipe sürüm ve wipe olmayan sürüm olduğunu nereden anlayacağım.sam mobile firmwires den indiriyorum ama aynısını yapiyi mi ?

- - - Eklendi - - -

bu hatayı ben çok yaşadım. aynı şey bende de oldu. down. moda alıp orjinal romu yükledim odinde pass yazısı çıkınca tel açılmadan bataryayı çıkartıp. kendim teli açıyordum sorun gidiyodu

bu şekilde de olmuyor maalesef :(

Εthnic

Εthnic

Üye
genelde uc dosyali olanlar wipe surum oluyor.. tek dosyaliysa degildir..

TheMadness

TheMadness

Üye
3 dosyalı rom ve pit ile kur yazılımı odinden.

Üst Alt