orijinal fabrika çıkış yazılım ile flashlama....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saly35

saly35

Üye
benim asıl merak ettiğim ise bu yedi dosyanın haricindekiler ne işe yarıyor yani ordaki simlock_3gstandart_bb5 bu dosya ne işe yarıyor bilen varmı

TheORCUN

TheORCUN

Üye
sim kilidi? Bilmiyorum ya ... Sen benim 1 önceki mesajımı okudun mu?

saly35

saly35

Üye
sim kilidi? Bilmiyorum ya ... Sen benim 1 önceki mesajımı okudun mu?
tabiki okudum ama sorumun cevabı o mesasıjında yok sen yüklememiz gereken dosyaların açıklamasını yapmışsın ben geri kalanlar ne işe yarar diye soruyorum dosyanın adı sim kilidi onu biliyorum ama ne işe yaradığı benim için önemli n8i olan ama kullanamayan biri olarak merak ettim bu bb5 dosyasını sim kilidinimi açıyor hayır yükledim açılmadı telefona sim kilidimi koyuyor hayır peki ne işe yarıyor abi bu ??????????

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Valla bilmiyorum. Zaten fazla merak ... ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler

accman

accman

Üye
bu konuya niye bu kadar rağbet edildi anlamadım forumda resimlisi detaylısı zaten mevcut..hem bu bölümdeki sabit konuda hem modifikasyon bölümünde...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
bu konuya niye bu kadar rağbet edildi anlamadım forumda resimlisi detaylısı zaten mevcut..hem bu bölümdeki sabit konuda hem modifikasyon bölümünde...

Millet emeklerken biz emekli olduk :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim bu konu ile ilgilenmemin asıl nedeni n8 imi pr1.1 e flash ladıktan sonra pc ye depolama modunda bağlanıp film falan atamıyordum.cihaza hard format attım düzelmadi yazılımı ovi süit ile yeniden yükledim olmadı dedim belki sorun pc dedir enson pc yede format attım yine olmadı.sonunda bu yazıyı okudum phoenix in son sürümü(2011)nü indirip navfiriminde bulduğu bütün dosyaları işaretleyip indirerek bu sorunu hallettim şimdi hiçbir sorun yok.Tekrar teşekkürler

ikoooo

ikoooo

Üye
Dostlar men bunu Nokia C7 de edirem..
Sorularim ashagidakilar:Lutfen yardimci olun.
1.Telefonun kendi Product code-u bu navifirm proqraminda ne ishe yarar.yani bu code navifirmde olana kadar beklemeliyizmi yoksa chokda fark etmez?
2.Bu hacklenmish fayli nasil hack edirsiniz?bir iki yontem biliyorumda siz 1-2 ip ucu versenizde anlarim
Onceden her kese teshekkurler Bakuden..

mashan

mashan

Üye
:vur (N8) YAW ARKADAŞ BİRTEK BENDE Mİ SORUN VAR ANLAMADIM PHONEX PROGRAMINI KULLANDIM AMA N8 DOSYALARINI GÖRMÜYORRRR!!!!! FİRMWAREDEN İNDİRDİGİM DOSYALARIN HEPSİ TAMAM PR 1.2 SÜRÜMÜ VAR ONU DA İNDİRDİM PHONEX İÇİN BİLGİSAYARI FORMATLADIM YENİ TEMİZ BİR KURULUM OLSUN DEDIM YOK KARDEŞİM GÖRMÜYOR TOLS TAN SETTİNG TENNDE AYARLADIM YİNE OLMUYOR TELEFONU GÖRÜYOR AMA DİGERLERİNİ GÖRMÜYOR 1 HAFTADIR VEREM ETTİ BENI BU YAPAN VARSA HAYRINA İŞİN PÜF NOKTASINI SÖYLESİN SAGDAN SOLDAN DUYMA KONULAR TAŞIMASIN GÖZÜNÜZÜ SEVEM [email protected] buraya sizin kullandım oldu dediginiz programı güncelemeleri atın bi bende göreyim şu flash N8 e oluyormu olmuyor mu :vur:vur:vur:vur:vur:vur

fatih maden

Üye
arkadaşalr bana yardsım edermisinz nolur bende fpsx uzantılı dosya yok ve ape variANT YANMIYOR NOLUR?

----------Eklendi @ 17:28:43 ---------- Yazıldı @ 17:22:57 ----------

arkadaşlar n70 fpsx uzantısı yok ama

sorgun666

Üye
arkadaşlar nokia n97 war bende ama .fpsx uzantılı bi dosyayı kuramıyorum ne yapmak lazım acil .s.s.s ayrıca sis dosyalarınıda desteklemedigini söylüyo kafayı yicem
.s.s.s

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar nokia n97 war bende ama .fpsx uzantılı bi dosyayı kuramıyorum ne yapmak lazım acil .s.s.s ayrıca sis dosyalarınıda desteklemedigini söylüyo kafayı yicem
.s.s.s

N97 için s60v5 bölümünden yardım alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: infazcı-konan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt