orijinal fabrika çıkış yazılım ile flashlama....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fckrby

Üye
    Konu Sahibi
orijinal fabrika çıkış yazılım ile flashlama....
arkadaşlar n8inizi yeniden fabrika çıkış haline getiren tamamen orijinal yazılım ile flashlamayı anlatacağım...

önce aşağıdaki linkten navifirm plus indiriyoruz.....

sonra programı çalıştırıp üstteki bölümden nokia care suiteyi tıklıyoruz ve n8 seçip yüklemek istediğmiz versiyonu seçiyoruz.... şimdi önemli kısma geldik.....

en sağdaki dosyalardan toplam 6 tanesi seçili durumda ve çok sayıda dosya var bizim yapmamız gereken sadece 2 dosya daha işaretlemek yani toplam 8 dosya indirilecek.........

uda isminde olan dosya ve sonu 16g olan dosyayı da biz ekleyeceğiz (1.81 gb boyutunda işte bu dosya duvar kağıtları videolar olan dosya) seçip sekiz dosyayı indirin ve sonra phoenix ile bildiğiniz gibi flashlayın........

• Beğen
Tepkiler: maykii25

TheORCUN

TheORCUN

Üye
T
arkadaşlar n8inizi yeniden fabrika çıkış haline getiren tamamen orijinal yazılım ile flashlamayı anlatacağım...

önce aşağıdaki linkten navifirm plus indiriyoruz.....

sonra programı çalıştırıp üstteki bölümden nokia care suiteyi tıklıyoruz ve n8 seçip yüklemek istediğmiz versiyonu seçiyoruz.... şimdi önemli kısma geldik.....

en sağdaki dosyalardan toplam 6 tanesi seçili durumda ve çok sayıda dosya var bizim yapmamız gereken sadece 2 dosya daha işaretlemek yani toplam 8 dosya indirilecek.........

uda isminde olan dosya ve sonu 16g olan dosyayı da biz ekleyeceğiz (1.81 gb boyutunda işte bu dosya duvar kağıtları videolar olan dosya) seçip sekiz dosyayı indirin ve sonra phoenix ile bildiğiniz gibi flashlayın........

Bu konunun tarafımdan yazılmış, ayrıntılı ve resimli anlatımı sabit konular arasında mevcut... http://www.maxicep.com/symbian-3-de...-3-cihazlari-icin-resimli-anlatim-441267.html
Kilit :locked:

• Beğen
Tepkiler: infazcı-konan

fckrby

Üye
    Konu Sahibi
T

Bu konunun tarafımdan yazılmış, ayrıntılı ve resimli anlatımı sabit konular arasında mevcut... http://www.maxicep.com/symbian-3-de...-3-cihazlari-icin-resimli-anlatim-441267.html

senin anlattığın konuda ben 1,81 gblık bir dosya göremedim ve bu nedenle ilk başta gelen wallpaper video ve müziklerle birlikte kurulu gelen webtv kanallarına senin yazdığın yöntem ile asla erişemezsin. bütün bu saydılarım o büyük dosya içinde ve sen ondan bahsetmemişsin . senin yönteminle sadece flashlarsın ama asla saydıklarım geri gelmez..... bunu açıklamadığın gibi kimseyi yanlış yönlendirme... benim yazdığım başka bir şey ve senin konunda en baştaki hale geri getiremezsin teli......

matrax-0052

Üye
senin anlattığın konuda ben 1,81 gblık bir dosya göremedim ve bu nedenle ilk başta gelen wallpaper video ve müziklerle birlikte kurulu gelen webtv kanallarına senin yazdığın yöntem ile asla erişemezsin. bütün bu saydılarım o büyük dosya içinde ve sen ondan bahsetmemişsin . senin yönteminle sadece flashlarsın ama asla saydıklarım geri gelmez..... bunu açıklamadığın gibi kimseyi yanlış yönlendirme... benim yazdığım başka bir şey ve senin konunda en baştaki hale geri getiremezsin teli......

Arkadaşım sen denedinmi o dediğin 1.8gblık dosyayla ben defalarca denedim hiçbir etkisi olmuyor hatta flaş işleminin sonuna doğru hata verdiriyor yinede başarılı bitiyor tel çalışıyor ama hata verdiği için kıllandım o dosyadan 7 dosya ile flaşlıyorum.Yani o dosya video resimleri falan geri getirmiyor yanlış bilgi vermeyelim.

fckrby

Üye
    Konu Sahibi
T

ve ayrıca sen orijinal yazılım değil production external yani hacklenmiş yazılım yükletiyorsun ben ise taamen orijinal yazılım nokia care suiteden bahsettim.... ilk gün nasıl aldıysan öyle oluyor telefon duvar kağıtları videolar müzikler ve webtv kanaları geri geliyor o büyük dosyada bu saydıklarımın hepsi......... ancak benim anlattığım şekilde tamamen orijinal ve ilk günkü gibi tüm dosya ve programlar ile geliyor.... bu durumda benim bahsettiğimi de sabitlemeleri gerekiyor... hatta şöyle olmalı senin ayrıntılı anlatımın benim söylediğim gibi düzeltilerek mükemmel hale gelebilir...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım sen denedinmi o dediğin 1.8gblık dosyayla ben defalarca denedim hiçbir etkisi olmuyor hatta flaş işleminin sonuna doğru hata verdiriyor yinede başarılı bitiyor tel çalışıyor ama hata verdiği için kıllandım o dosyadan 7 dosya ile flaşlıyorum.Yani o dosya video resimleri falan geri getirmiyor yanlış bilgi vermeyelim.

ben denedim arkadaşım emin olabilirsiniz bir yerde hata yapıyor olmalısınız...... hatta sana şu şeilde bir bilgi vereyim navifirmden ilgili dosya açıklamasına bakarsan memory content yani hafıza içerikleri... zaten o dosyanın 1,8 gb olmasının nedeni o video resim vb ....

matrax-0052

Üye
Peki şunu sorayım care suite modunda yazılımı seçince öyle 7-8 dosya değil 15-20 tane dosya çıkıyo ben hepsini seçip indirip flaşladım olmadı hiçbişe geri gelmedi.Yoksa sen hiç hard format atmadınmı belki hard format atmadan direk flaş attıysan gelebilir.

fckrby

Üye
    Konu Sahibi
Peki şunu sorayım care suite modunda yazılımı seçince öyle 7-8 dosya değil 15-20 tane dosya çıkıyo ben hepsini seçip indirip flaşladım olmadı hiçbişe geri gelmedi.Yoksa sen hiç hard format atmadınmı belki hard format atmadan direk flaş attıysan gelebilir.

senin 15-20 dosya indirmene gerek yok ki zaten seçili 6 dosyayla karşına geliyor sen 2 dosya daha seçeceksin..... ayrıca ben dead flash attım hard formatlardan sonra tel açılmadı ve kurtardım..... yani o dosyalar hepsi o büyük dosyada onu kullanmazsan ilk günkü hale erişemezsin.....

matrax-0052

Üye
Karşımıza 6 dosyayla çıkınca 2 dosya daha neren sececez ?Kardeş bi video veya resimli anlatım yapsan ve bizzat senin flaşladıın dosyalarıda paylaşsan iyi olurdu:ehe

fckrby

Üye
    Konu Sahibi
Karşımıza 6 dosyayla çıkınca 2 dosya daha neren sececez ?Kardeş bi video veya resimli anlatım yapsan ve bizzat senin flaşladıın dosyalarıda paylaşsan iyi olurdu:ehe
o 15-20 dosya içindn 7 tanesi seçilecek kardeş toplam 5 tane fpsx uzantılı dosya (o 1,8lik de fpsx unutma) ve 1 tane bin uzantılı dosya (signature isimli) , 1 tane vpl ve 1 tane dcp uzantılı dosya toplam 8 tane aşağıya dosyaların isimlerini birebir yazıyorum....

RM-596_013.016_00.01_79.92_prd.rofs3.fpsx
RM-596_013.016_02.01_Euro_2_79.92_prd.rofs2.fpsx
RM-596_013.016_U01.01_79.92_prd.uda.fpsx
RM596_032_000_M012_16G.fpsx
RM-596_013.016_79.92_prd.core.fpsx
RM596_0599821_013.016_007.vpl
RM596_0599821_013.016_007_signature.bin
RM596_0599821_013.016_007.dcp

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
o video ve resimler de paylaşıldı zaten :) hem external neden hackli olsun ki hackli yapmak için başka bir dosyayı değiştiriyorsun bildiğim kadarıylr üstelik 8 dosya felan yok :)

matanist

matanist

Üye
Kafamızı karıştırmayın şimdi yazılım yükledik ettik daha önceden şimdi telefonum hackli değil diye geziniyorum yoksa değil mi :D Hackli mi değil mi ? :D

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
eğer navifirmden direk indirip attıysa değil hackli yapmak için UDA dosyasını hackli olanla değiştirmen gerekli arakdaşın dediği dosyalar variant 001 olarak çıkıyor 002 yi yükledikten sonra 001 e dönemezsin zaten bir versiyon altına inemiyorsun ki :)

aklıma bir şey takıldı bu .fpsx uzantılı dosyayı pcde açmaya yarayan bir program var mı acaba :)

ЯReiS

ЯReiS

Üye
navifirm 1.2 plus ile indirilen (secili olmayanlarida indiriseniz) telefon hack yapmis oluyorsunuz bende boyle biliyorum..belki yanilabilirim ama navifirm aciklamasinda boyle ifadeler vardi(ingilizceydi aciklamalar tam anlayamadim ama anladigim kadariyle boyle)

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ee o zaman ben neden unsignedleri yükleyemiyorum :)

Starsley

Paylaşım için sağol

ЯReiS

ЯReiS

Üye
valla bende karistirdim..bu navifirm 1.2 plus cikti kafam karisti eski surumlerde modeli ve surumu secip yan tarafta 6 adet secili dosya geliyodu ama bunda bir suru..bir resim ekliyorum arkadaslar 6 tanesi secili tamam digerleri ne amacla veya nicin oraya konmus artisi eksisi bilen varsa yazarsa seviniriz..tesekkur ederim.

Edit; Arkadasim ozur dilerim bende hackli diye yazmistim ama bunun hackla bi alakasi yok sadece arkadasimin dedigi o 2 dosyayida ekleyip orjinal ayarlari tamamliyor(resim muzik vss) ben hack yaptim uda dosyasini degistirerek oldu ben dusundumki bu navifirm 1.2 plusta bu hackli uda direk veriliyor yanilmisim..paylasim icin tesekkurler kardesim cok harika olmus..eger hack yapmak isteyen olursa hackli udayi indirip orjinaliyla degistirip(anlatimi mevcut formda) flashlayin oluyor..ben denedim n8 de sonuc olumlu..

hackli uda indirmek icin..

maktama

maktama

Üye
navifirm 1.2 plus ile indirilen (secili olmayanlarida indiriseniz) telefon hack yapmis oluyorsunuz bende boyle biliyorum..belki yanilabilirim ama navifirm aciklamasinda boyle ifadeler vardi(ingilizceydi aciklamalar tam anlayamadim ama anladigim kadariyle boyle)
hatalısınız, navifirmde hackli dosya bulunmaz. Hepsi orjinal dosyalardır.
maxicep forumlarında orjinal/hackli uda dosyasıyla birlikte 7 dosya indirip kurun deniliyor, ipmart forumlarında ise 9 dosya öenriliyor. extra olarak
040-093490_P4067_006
093490v1.pcx
dosyaları da ekleniyor. Katkısı-zararı-yararı var mı bilmiyorum, o forumlarda yazan bunlar.
1.8 GB'lk 16G.fpsx dosyalarıyla kimsenin alakası olmuyor bile, isteyen onu da eklemiş, istemeyen eklememiş..
ipmart forumlarına göre indirmeniz gereken dosyalar:
040-093490_P4067_006
093490v1.pcx
RM-596_013.016_14.01_MEA_C_79.92_prd.rofs2.fpsx
RM-596_013.016_C15.01_MEA_1_UAE_79.92_prd.rofs3.fpsx
RM-596_013.016_U07.01_79.92_prd.uda.fpsx
RM596_0599444_013.016_007.dcp
RM596_0599444_013.016_007.vpl
RM596_0599444_013.016_007_signature
Burda kırmızı renkle verdiğim uda dosyasını bu forumdan indirdiğiniz hackli uda dosyasıyla değiştirirseniz hackli sisteminiz olur. Yok orjinalini olduğu gibi bırakırsanız normal bir sisteminiz olur.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
o 2gb lik dosyayla daha önce yapmaya çalıştım hata verdi biliyorum o dosya web tvler resimler videolar müzikler için ama yüklenmiyor hata veriyor... bir kere daha farklı bir yöntemle denicem olur inşallah ama olmassa da senin dediğin gibi ilk günkü haline döndüremezsiniz diye bir şey yok arkadaşım forumda o orjinal dosyalar verilmiş 7 adet navifirm dosyasıyla flashı atıyorsun sonra o konudaki orjinal dosyaları yüklüyorsun ve birebir fabrikasyon oluyor:oke:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Yine tartışma çıkmış :D telefondayım bekleyin eve gelince döktürücem :ehe

Evet geldim; başlıyorum :)
1. olarak söyleyeceğim; rm-596_029_000_m012_16G.fpsx, bu dosya; Bildiğiniz Symbian^3 tür. Daha açık olmak istersek, windows xp işletim sistemi vardır ya, format atarsın PC'ye XP'yi kurarsın CD ile. Bildiğiniz işletim sistemidir... İçeriği hakkında bilgim yok, fotoğraflar videolar var mı bilmiyorum ama, telefon öldüğü zaman, dead phone usb flash yapılırken kullanılması lazım...
2. olarak; şu 7 dosya;
RM-596_013.016_00.01_79.92_prd.rofs3.fpsx
RM-596_013.016_02.01_Euro_2_79.92_prd.rofs2.fpsx
RM-596_013.016_U01.01_79.92_prd.uda.fpsx
RM596_0599821_013.016_007.vpl
RM596_0599821_013.016_007_signature.bin
RM596_0599821_013.016_007.dcp
Bunlar, eski versiyonun, güncellenmiş kısımlarıdır. Yani PR1.1 de bu core, uda, rof, vpl, dcp dosyaları; PR1.0a göre güncellenmiş, değişikliğe uğramıştır. Yani yükleme gereği olan dosyalar bunlardır.
3. olarak; uda dosyası, telefonun system32'sidir bir nevi. Hard format sonrası kaybolan bu dosya, Ovi'nin çalışmak için ihtiyaç duyduğu bir bileşendir. Flash ile geri gelebilir sadece.
ve son olarak; Navifirm, şimdiye kadar 1KB dahi bir hackli dosya vermemiştir! Vermez de...
Ayrıca ekleyeyim, telefonu hacklemek için "hackli" .uda dosyasına ihtiyaç vardır, Diğer rof, core, vpl, dcp dosyaları aynı kalır, .uda bileşeni değişir ve telefon hackli hale gelir...

Herkese iyi forumlar:oke:

ve ayrıca sen orijinal yazılım değil production external yani hacklenmiş yazılım yükletiyorsun ben ise taamen orijinal yazılım nokia care suiteden bahsettim.... ilk gün nasıl aldıysan öyle oluyor

Şunu şimdi okuyorum :D her şeyi geçtim, savunma yapmayacağım, tek sorum. Production external ile açılan o 7 dosya ile, Nokia Care Suite ile açılan aynı 7 dosyanın "Boyutlarını karşılaştırdın mı hiç?" Hackli olsa da 1 KB fark olur be arkadaşım:ehe

• Beğen
Tepkiler: infazcı-konan ve accman
ByWorth

ByWorth

Üye
şunun navifirmden indirilmiş halini biri Hotfile a falan atsaydı nasıl mutlu olurdum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt