ORİJİNAL BELLE Den İlk Ekran Görüntüleri Benden... VİDEO EKLENDİ !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa

_ardaa

Üye
Fotoğraflarda birşey farkettim zoom yapıyorsunuz en sona geldi diyelim tekrar zoom yapınca siz parmağınızı çekene kadar bir daha zoom yapıyor parmağınızı kaldırınca eski haline geliyor yani max zoom üzerine tekrar zoom yapabiliyorsunuz.

aleranol

aleranol

Üye
ya bu videodaki gibimi kasıyor gerçekten yoksa öyle donuk mu çekti? eğer donuyosa yuh :D

_ardaa

_ardaa

Üye
ya bu videodaki gibimi kasıyor gerçekten yoksa öyle donuk mu çekti? eğer donuyosa yuh :D

O video çekmek için kullandığı uygulama sebebiyle öyle gözüküyor belle de kasma yok hiç.

serinaga

serinaga

Üye
sızıntı kullanıorum sanki sızıntı daha iyi gibi geldi bana :D

Sanırım sızıntı daha iyi şimdilik. Aynı anna muhabbeti gibi oldu. Sonradan gelecek güncellemelerle daha da iyileştirildiğinde yükleriz ...

aleranol

aleranol

Üye
O video çekmek için kullandığı uygulama sebebiyle öyle gözüküyor belle de kasma yok hiç.
sanırım çünkü bende 10 dk da bir anca zorlayınca rastlıyom kasmaya :D öyle görünce tuhafıma gitti:kop:

ANIL

ANIL

Admin
orjinal yüklü bende şaşırdım valla tamam tema efektleri açık ama yinede bu kadar kasması imkansız en azından bende kasmıyor ya video sorunlu ya da arkadaş telefona ne yaptıysa artık :)

atakan25

atakan25

Üye
videodaki n8 e n73 işlemcisi koymuşlar :ehe

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;4329918' Alıntı:
videomu kalitesiz yoksa cidden bu kadar kasıyomu.....?? :hmmm kurtulus abinin son versiyon 100 basar buna bu ne yav :dry:

Video çekim proğramından dolayı kasıntı oldu. Yoksa Kasma yok şimdilik...

videodaki n8 e n73 işlemcisi koymuşlar :ehe
Nasıl N73 be :yuru

Pale_Rider

Pale_Rider

Üye
Ben belleyi kurdum ama hiç beğenmedim . Annaya geri dönüş yaptım :)

Belle den Anna ya nasıl geri dönüş yaptın arkadaşım? Ben Belle yi pek beğenmedim ve yine eski düzene getirmek istiyorum. gerçekten mümkünse açıklayabilirmisin? Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt