Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ORİJİNAL BELLE Den İlk Ekran Görüntüleri Benden... VİDEO EKLENDİ !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa
Üye
Fotoğraflarda birşey farkettim zoom yapıyorsunuz en sona geldi diyelim tekrar zoom yapınca siz parmağınızı çekene kadar bir daha zoom yapıyor parmağınızı kaldırınca eski haline geliyor yani max zoom üzerine tekrar zoom yapabiliyorsunuz.
aleranol
Üye
ya bu videodaki gibimi kasıyor gerçekten yoksa öyle donuk mu çekti? eğer donuyosa yuh
sanırım çünkü bende 10 dk da bir anca zorlayınca rastlıyom kasmaya öyle görünce tuhafıma gitti
ANIL
Admin
orjinal yüklü bende şaşırdım valla tamam tema efektleri açık ama yinede bu kadar kasması imkansız en azından bende kasmıyor ya video sorunlu ya da arkadaş telefona ne yaptıysa artık
atakan25
Üye
videodaki n8 e n73 işlemcisi koymuşlar
yakamoz1319
Üye
Konu Sahibi
polluxea♪;4329918' Alıntı:
videomu kalitesiz yoksa cidden bu kadar kasıyomu.....?? kurtulus abinin son versiyon 100 basar buna bu ne yav
Belle den Anna ya nasıl geri dönüş yaptın arkadaşım? Ben Belle yi pek beğenmedim ve yine eski düzene getirmek istiyorum. gerçekten mümkünse açıklayabilirmisin? Teşekkürler