ORİJİNAL BELLE Den İlk Ekran Görüntüleri Benden... VİDEO EKLENDİ !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
idris-tolar

idris-tolar

Üye
Çok merak ediyorum facebooktan bile video izleyemiyorum birde kurtlar vadisi pusunun fragmanını diziizle yazete.com dan izleyemiyorum aynı sorun devammı antivirüs hack varmı yardım ederseniz şimdiden teşekkürler

annada izlenirken bellede neden izlenmiyor bende merak ediyorum ..

distakjo

distakjo

Üye
ilk sızan belleye benziyor, acayip çirkin :hih: daha çok güncelleme gerekiyor. :koş:
En basitinden daha saat fontları birbirine uymuyor, bakar mısınız; saat ve dakika yazı tipleri birbirinden farklı.
Yüklemeyeceğim.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ben daha doğru düzgün hiçbir dosya atmadım ama tel on numara şuanda beğenmeyenler daha ne istiyolar anlamadım. hafıza kartı siparişi verdim team micro sd 16 GB class 10 yarın gelcek o zman atıcam herşeyi bilgisi olan arkadaş varmı nasıldır bu kart ?

Bberkan40

Üye
ben daha doğru düzgün hiçbir dosya atmadım ama tel on numara şuanda beğenmeyenler daha ne istiyolar anlamadım. hafıza kartı siparişi verdim team micro sd 16 GB class 10 yarın gelcek o zman atıcam herşeyi bilgisi olan arkadaş varmı nasıldır bu kart ?

pahalı :D

distakjo

distakjo

Üye
Süper :D ama pahalı. neden class 10 :D 1080p video mu oynatacan :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Harika görünüyor

engin_erg

engin_erg

Üye
sızıntı kullanıorum sanki sızıntı daha iyi gibi geldi bana :D

metinakrep

Üye
menüsü çok dağınık hoşuma gitmedi daha önceki menü güzeldi hiç değilse bütün uygulamaları tek sayda dağıtacaklarına 3 sayfadan fazla olup sağ sol şeklinde kayarak yapsalardı hoş olurdu

one_serhat

one_serhat

Üye
bu hava durumunu halledebildinmi tanıtımda vardı ben bulamadım ya

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ben de e 7 ye yukledim ama ingilizce

twelefon avrupa yurt disi turkce olmadi
navifirm e turkce belle ne zaman duser

dil paketinin sonu benimkinde 09.01

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben belleyi kurdum ama hiç beğenmedim . Annaya geri dönüş yaptım :)

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
Ben belleyi kurdum ama hiç beğenmedim . Annaya geri dönüş yaptım :)

Annaya geri dönülür mü ya. Sırf tema efektleri için bile bellenin üzerine tanımam.

----------Eklendi @ 02:31:13 ---------- Yazıldı @ 02:30:02 ----------

Sızıntı ve hackli yazılımdan memnunum.Üstüne güncelleme çıkıpta sızıntıya kurulmassa.O zaman geçeriz :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-hackli-yazilim-v1-2-25-12-2011-a-577403.html

Hacklemek zor bişey değil ki. 10 Dk lık iş. Sızıntıdan farkı olduğundan emin ol ve durduğun hata bence...

eftal

eftal

Üye
Ya efekt cok sade kalmamısmı sızce :)

ozakin70

ozakin70

Üye
nerede kardı şu carla yaaa:') :aha:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bir de belle mi ?
Aman aman :ehe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
videomu kalitesiz yoksa cidden bu kadar kasıyomu.....?? :hmmm kurtulus abinin son versiyon 100 basar buna bu ne yav :dry:

seko2201

seko2201

Üye
TŞKLER bakalım hayatımıza ne gıbı değişiklıkler katacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt