ORİJİNAL BELLE Den İlk Ekran Görüntüleri Benden... VİDEO EKLENDİ !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
ORİJİNAL BELLE Den İlk Ekran Görüntüleri Benden... VİDEO EKLENDİ !!!
İşte Yeni Yayınlanan Symbian Belle den Sıcağı Sıcağına İlk Ekran
Görüntülerim.
VİDEO EKLENDİ.

[video=youtube;-AWDdCEOUJI]http://www.youtube.com/watch?v=-AWDdCEOUJI&feature=youtu.be[/video]

• Beğen
Tepkiler: ceydonmez ve pRime.

tarxhn

tarxhn

Üye
resimler için saolun

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Teşekkürler . Bir sorum olacak :
Sızma belleden farklı olarak ekstra uygulamalar var mı ?

kralord

Üye
​suan bende yüklüyorumm heyecan dorukta :)

covar

covar

Üye
valla tam bi fiyasko cıktı lanet olsun

kuki0707

kuki0707

Üye
bende teli belledim sonunda yeni tel gibi oldu :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Çok merak ediyorum facebooktan bile video izleyemiyorum birde kurtlar vadisi pusunun fragmanını diziizle yazete.com dan izleyemiyorum aynı sorun devammı antivirüs hack varmı yardım ederseniz şimdiden teşekkürler

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
Çok merak ediyorum facebooktan bile video izleyemiyorum birde kurtlar vadisi pusunun fragmanını diziizle yazete.com dan izleyemiyorum aynı sorun devammı antivirüs hack varmı yardım ederseniz şimdiden teşekkürler

Hacki şimdi denedim olmadı. UMUNokiaHack ile Hacklenmiyor. Nasıl yapacaz nasıl hacklicez bilen varmı...

Epple

Epple

Üye
Bende nortonla hacklemeyi denedim ama olmadı gerçekten güzel olmuş belle ama birde şu hack işini halletsem çok daha iyi olcak

_ardaa

_ardaa

Üye
Hack yapılıyor ben yaptım forumda konusu var bu bölümde Sensation üstad bir konuya cevap olarak eklemişti konuyu hatırlamıyorum hack ile ilgili bir konuydu.

Ama video konusunda çok kötü oldu daha önce oynattığı flv flash videolarını oynatmıyor avi dosyalarını müzik olarak görüyor

• Beğen
Tepkiler: pRime.

apof1s

Üye
Hack yapılıyor ben yaptım forumda konusu var bu bölümde Sensation üstad bir konuya cevap olarak eklemişti konuyu hatırlamıyorum hack ile ilgili bir konuydu.

Ama video konusunda çok kötü oldu daha önce oynattığı flv flash videolarını oynatmıyor avi dosyalarını müzik olarak görüyor

ne yanı avi dosylarnı acmyormu

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bildirimler yok widget lerde. Tek kötü yönü.

EDİT
Oturumlarda direk gülücük ekleme yok. Menuden duygusal simge ekle fln dediğimizde geç geliyor kasıyor telefon.

Bberkan40

Üye
ben öğlen 3ten beridir kullanıyorum ya belle mi :D Sicağı sıcagına deyince garip oldu :)

m542tf

m542tf

Üye
Nokia belle olmayacakmıydı neden symbian duruyo orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt