Organ Mafyasina Dİkkat!!! (mutlaka okuyun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
çok ilgimç ve günlük hayatta da yaşanabilir bir şey:D

Revengeful

Emekli Yönetici
yuh be yuhhhh

Mert

Mert

Üye
İlk hikaye çok kötüymüş

Soraux

Soraux

Üye
İnsanların para için yapmıycağı şey kalmamış Allah ıslah etsin kötü yollara sapanları

umutgidik

umutgidik

Üye
özellikle dışarıda yediğiniz içtiğiniz şeylere çok dikkat edin. Özelliklede ilk kez gittiğiniz ve tek olduğunuz zamanlarda. Bu işin cinsiyet ayrımı YOK. herkes dikkat etmeli. Allah hepimizi korusun

Lacoste

Lacoste

Üye
bu olaylar bayağ eski ve acıklı

incredibleemrah

incredibleemrah

Üye
lanet olsun böyle insanlara...Allah belasını versin böyle insanların...

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Haysiyetsiz şerefsizler :off:

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
arkadaşlar bu bişey değil benim posta gzetesinde okudum şey daha feci afrika da bi ülkede bi kentte çok sık kaybolma vakası yaşanıyormu polislerde bu vakalar baya bi artınca geniş kapsamlı bi araştırma yapıyolar sonun olayı çözüyolar eski bi iş yerinde yüzlerce ölü insan parçaları ulan polisler insan yağı yapmak için insanları kesip ksaplık hayvan gibi astıkları ve sonradan damlayan yağlarınıda zengin avrupalı kram markalarına sattıkları ortaya çıkmış vahşet budurrrrr

Necmati

Necmati

Üye
konuşursam tutamam kendimi..
Allah'dan bulun ne diyim ....

zaza

zaza

Üye
urfada da olmuştu bir ara bizde hatta o zamanlar buradaydık grup önce çalışan küçük çocukları takibe alıyor ve evini falan öğreniyo hatta bir çocuk takip edildiğini anlamış ve babasına sölemişti babasıda çocuk işe gitmemek için yalan söylediğini sanıp yinede yollamıştı neyse işte çocuklar uygun bir anda kaçırılıp organları alınıp cesetleri çöplere falan atılıyodu. Baya araştırma yaptık ama birçok şey çıktı en ilginci ise tabi bana göre değil yabancılara göre bu olayların hiçbirirnin Şanlıurfanın siverek ilçesinde asla olmaması sebep benim için belli başkalarına acayip geliyor

Samsun55''

Samsun55''

Üye
allah ıslah etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt