cnrzen Üye valla orange tev ekrani v50 de calistiramadim.neden bilmiyorum. ama bu gercekten onunda ustunde bisey hatta mukemmel bisey. eyvallah sagol
valla orange tev ekrani v50 de calistiramadim.neden bilmiyorum. ama bu gercekten onunda ustunde bisey hatta mukemmel bisey. eyvallah sagol
Εthnic Üye cnrzen' Alıntı: valla orange tev ekrani v50 de calistiramadim.neden bilmiyorum. ama bu gercekten onunda ustunde bisey hatta mukemmel bisey. eyvallah sagol Genişletmek için tıkla ... gercekten guzel bir ev ekrani...
cnrzen' Alıntı: valla orange tev ekrani v50 de calistiramadim.neden bilmiyorum. ama bu gercekten onunda ustunde bisey hatta mukemmel bisey. eyvallah sagol Genişletmek için tıkla ... gercekten guzel bir ev ekrani...
Εthnic Üye mstfckmk' Alıntı: dahili bir bileşen hatası vermesindeki sebep nedir ?? Genişletmek için tıkla ... inanki bende bir anlam veremedim.. gordugun gibi sadece bende degil diger arkadaslardada calisiyor..
mstfckmk' Alıntı: dahili bir bileşen hatası vermesindeki sebep nedir ?? Genişletmek için tıkla ... inanki bende bir anlam veremedim.. gordugun gibi sadece bende degil diger arkadaslardada calisiyor..
mustafa Üye z deki bir dosyadan kaynaklanıyor ama çözemedim. acaba yüklediğim modlu sistem yüzünden mi kaynaklanıyor.
z deki bir dosyadan kaynaklanıyor ama çözemedim. acaba yüklediğim modlu sistem yüzünden mi kaynaklanıyor.
everest11 Üye hayır bunu gormustum ama bende calısmadı eklıyeyım dedım zıvıstan nası calıstırdın hem telefonum hacklı hemde ustune bı sıgned yaptın olmadı
hayır bunu gormustum ama bende calısmadı eklıyeyım dedım zıvıstan nası calıstırdın hem telefonum hacklı hemde ustune bı sıgned yaptın olmadı
Εthnic Üye xraicon' Alıntı: cok manyak bir program paylasanin eline saglik Genişletmek için tıkla ... gule gule kullan... --------------- Ekleme --------------- everest11' Alıntı: hayır bunu gormustum ama bende calısmadı eklıyeyım dedım zıvıstan nası calıstırdın hem telefonum hacklı hemde ustune bı sıgned yaptın olmadı Genişletmek için tıkla ... genelde tlfnu hackli olan arkadaslar olmadi diyor... benim telefonum hackli degil sertifikalandirip yukledim okadar....
xraicon' Alıntı: cok manyak bir program paylasanin eline saglik Genişletmek için tıkla ... gule gule kullan... --------------- Ekleme --------------- everest11' Alıntı: hayır bunu gormustum ama bende calısmadı eklıyeyım dedım zıvıstan nası calıstırdın hem telefonum hacklı hemde ustune bı sıgned yaptın olmadı Genişletmek için tıkla ... genelde tlfnu hackli olan arkadaslar olmadi diyor... benim telefonum hackli degil sertifikalandirip yukledim okadar....
Εthnic Üye RoyaLChiLD' Alıntı: türkçe yapabilirmiyiz bu uygulamayı Genişletmek için tıkla ... bir bilgim yok...