Optimus Black P-970 Wifi sorunu etkin değil WPA/WPA2 PSK ile güvenlik altına alındı

Sponsorlu Bağlantılar

c3h3nn3t

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black P-970 Wifi sorunu etkin değil WPA/WPA2 PSK ile güvenlik altına alındı
arkadaşlar merhaba,

bi modem e bağlanmaya çalısıyorum fakat etkin değil/anımsandı WPA/WPA2 PSK ile güvenlik altına alındı
diye bir sorunla karşılaşıyorum aynı konumadan samsung galaxy s2 ile bağlanıyorum sorunsuz bir şekilde bağlanıyor.

sizce sorun nedir eksik yapmıs olduğum bir şey mi var ?

c3h3nn3t

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olabilecek var mı acba?

alaStar

alaStar

Üye
Telefonu bi fabrika ayarlarına döndürüp dene kardeş

• Beğen
Tepkiler: c3h3nn3t
denizci35

denizci35

Üye
wifinder diye bir yazilim var markette var bir dene istersen

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
Modemden WPA/WPA2 PSK yı WPA/WPA2 iki yapıp deneyin

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
arada böyle bir durum olabiliyor, sana tavsiyem fabrika ayarlarına dönmen yada farklı bir güncelleme versiyonuna geçmen ;)

• Beğen
Tepkiler: c3h3nn3t ve alaStar

c3h3nn3t

Üye
    Konu Sahibi
farklı bi modem denedim bağlandı bir kaç modem daha deneyip bildiricem
saygılar.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Ocean258

Ocean258

Üye
Modemin şifreleme zımbırtısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. üstteki mesajımda söylediğimi yapmanızı öneririm

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
farklı bi modem denedim bağlandı bir kaç modem daha deneyip bildiricem
saygılar.

Farklı bir modeme bağlanıyor ama sizin modeme bağlanmıyor ise sorun versiyondan kaynaklı yada, şifreleme ile alakalı sorun olabilir. durum hakkında bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım. :)

c3h3nn3t

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar,
telefonun verilerini fabrika ayarlarına çevirdim sorun çözüldü hepinize ilgi alakanız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: technoshark, Ocean258 ve alaStar
technoshark

technoshark

Üye
Sorunu çözmene sevindim, herhangi bir durum olduğunda da konu açarak etiketleyerek yardım isteye bilirsin. Seve Seve yardımcı olmaya çalışırız..

İyi Günler.

martinez

Üye
slm arkadaşlar aynı sorun bendede var heryerde bağlanıyor iş yerimde bağlanmıyor modem sıfır daha. haftalardır uğraşıyorum modemin her farklı ayarıyla denedim başka telefonlar bağlanıyor ben bitürlü bağlanamıyorum telefonu resetledim fabrika ayarlarına, yine olmadı bi gün kendi kendine bağlandı bi gün sonra yine yok telefonum orjinal aldığım günkü haliyle kullanıyorum 1,5 ay oldu alalı ne yapmalıyım yardım edermisiniz.

Gggg1994

Üye
arkadaşlar merhaba,

bi modem e bağlanmaya çalısıyorum fakat etkin değil/anımsandı WPA/WPA2 PSK ile güvenlik altına alındı
diye bir sorunla karşılaşıyorum aynı konumadan samsung galaxy s2 ile bağlanıyorum sorunsuz bir şekilde bağlanıyor.

sizce sorun nedir eksik yapmıs olduğum bir şey mi var ?

bizim de böyle bi sorun vardı modemden kaynaklıymış düzeldi bişeyler yapıldı falan ama s2yle oluyomuş diyosun bilemicem :)