Uygulama Android Wifi Sorunu.....

Sponsorlu Bağlantılar

divani

divani

Üye
    Konu Sahibi
Android Wifi Sorunu.....
Arkadaşlar Üstadlar Merhaba,
Evdeki kablosuz internetimi android cihazlarla kullanamıyorum, sorunun ne olduğunu biliyorum ama çözemiyorum,
Evde üç tane android cihaz var GalaxyS-Vodafone945-Turkcell T10 bunların üçüde android ve üçüde başka yerlerde kablosuz ağlara bağlanıyor ama benim modemin güvenlik ayarı herneyse bağlanmıyor, ağı bulup seçip şifre giriyorum "anımsandı, güvenlik altına alınıyor, bağlanıyor" diyor ama hemen sonra bağlantı kesildi diyor.
Modemin şifreleme ayarlarında falanda diğerlerine göre bir farklılık yok normal WPA/WPA2 şifreleme, hatta bu yüzden modemi kaç kez sıfırdan kurdum ama yok yine olmuyor, yani üç cihazında girmemesi tesadüfen üçünde de sorun olduğunu göstermez heralde. cihazlarada sıfırlama yaptım olmadı.
Hiçbir sitede bu konuya cevap veren çıkmamış birkaçkişi daha aynı sorunu yaşamış adamlar yazmış ama kimse bilmediği için cevap veren de olmamış. Hadi güzel insanlar biriniz biliyorum değin halledelim şunu......

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil

mc_shekil

mc_shekil

Üye
aynı sorun bendede vardı kafayı yemiştim modemi parçalayacaktım az kalsın:dayak:..şifrelemeyi kaldırdığımda bağlanıyordu ama şifreleyince olmuyordu:vur..airties kullanıyorum bu sorunu böyle aştım:
modemin ana sayfasına gir
KABLOSUZ>>KABLOSUZ AĞ GÜVENLİK AYARLARI>>şifrelemeyi wep yap
düşük şifreleme olsun o zaman bağlanır..bi dene olmazsa haber ver

• Beğen
Tepkiler: ilğan
conyx

conyx

Üye
evet ben de wep yaptım kurtuldum. rahat rahat giriyorum artık. ama bazen wap olan yerlerde de giriyorum. anlamadım ben sistemi

divani

divani

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede vardı kafayı yemiştim modemi parçalayacaktım az kalsın:dayak:..şifrelemeyi kaldırdığımda bağlanıyordu ama şifreleyince olmuyordu:vur..airties kullanıyorum bu sorunu böyle aştım:

Çok sağolasın kardeşim deneyip haber vericem

--------------- Ekleme ---------------

Allah razı olsun üstad hallettim sonunda çok ama çok teşekkürler.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
:rica: dostum :oke:

• Beğen
Tepkiler: divani
KayraBey

KayraBey

Üye
Burası maxicep.Nadiren sorunlarımıza cevap verilemez.Teşekkürler bilgiler için.

• Beğen
Tepkiler: PME 4L ve divani
kasifserkan

kasifserkan

Üye
Herkese selam
Bende kablosuz modemle bağlantı kurmakla ilgili problem yasıyorum. telefonumla inca im-300nx arasında bilgi alışverişi yapamıyorum. şöyleki telefon bağlantıyı görüyor bağlanıyor şifreyi kabul ediyor ve baglandı diyor fakat hiç bir veri alışverişi yapmıyor. tüm şifreleme yöntemlerini denedim b/G/N yi b/g yaptım vs. ama bir türlü olmadı. ama laptopla modemden baglanıp internete giriyom. daha enterasanı laptopumu 'connectify' progrımı ile wifi noktası gibi tanıtıp telefonumla bağlanınca hiçbir problem kalmıyor. rahatça nete bağlanıyorum. modemi kac kere resetledim ayarlarını kac kere değiştirdim hatırlamıyorum. birde ilk aldığımda 1 gün için modem üzerinden internete raharca baglanmıstım.
lütfen yardım edin yoksa yakında kafayı yiyecem :aha:
şimdiden herkese tesekkürler.birde telefonumla baska modemlere baglandığımda sorun cıkmamıstı.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
kasifserkan sorununun çözümünü bilmiyorum ama bilen arkadaşlar vardır fakat sen yanlış yerde sormuşsun çünkü burada görmezler..en iyisi bi konu aç bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olurlar..kolay gelsin

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Arkadaslar sorun su galiba sifre hanesi en az on karakter olmali. Ben samsun55 iken baglanamiyordum samsunspor55 yaptim girdim

----------Eklendi @ 23:15:58 ---------- Yazıldı @ 23:04:09 ----------

Arkadaslar sorun su galiba sifre hanesi en az on karakter olmali. Ben samsun55 iken baglanamiyordum samsunspor55 yaptim girdim

asi_mardini

asi_mardini

Üye
bendede motorola milestone droid war aynı sorunu bende yaşıyorum hiç bir yerde problem çıkarmıyor sadece benim evdeki kablosuzda problem çıkarıyor daha çözemedim bende kaç yerde yazdım ama cevap veren çıkmadı kafayı yedim resmen sadece benim modemde sorun çıkarıyor bağlanıyorum 5 dakika geçiyor tık modemin bağlantısı kesiliyor modem fişini çıkarıp takmak zorunda kalıyorum:angry:

TasteKiN

TasteKiN

Üye
senin ki farlli bizm hic baglanmiyor . benim kanaatim karakter sayisi

oguz.han37

Üye

ben yaptım ama olmadı :hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sorunu hallettim arkadaşlar.
Explorera 192.168.1.1 yazıp şifremizi giriyoruz.
Ağ-Yerel Alan Ağι-gelişmiş kurulum-Herhangi IP Kurulumu seçeneğindeki işareti kaldırıp(pasifleştirip) uygula diyoruz.
Daha sonra kablosuz yerel alan ağı seçeneğinden wpa-psk veya wpa-psk2 seçip uygula diyoruz.
Böyle denedim,Zyxel modemime Türkcell T10 ile sorunsuz bağlandım.

Bir bakın..

• Beğen
Tepkiler: drmelih

Serson

Üye

Baktım :) ve oldu. Teşekkürler...
Bilgi için söyleyeyim; 2 gün önce aldığım Vodafone 858 Smart telefonumun wi-fi ayarları beni deli etmişti. Ancak suçu yokmuş, bahsedilen şekilde modem üzerinde gerekli düzenlemeyi yaptım ve artık sorunsuzca kablosuz ağı kullanıyorum.

Saygılar.

ayet

Üye
Beyler sorununuzu o kadar büyütmeyin.
Bende turkcell t10 kullanıyorum, her gün açardım wifiyi takılırdım öyle facebook falan.
Bi sabah kalktım Bağlantı Kesildi hatası verdi modeme res attım sorun çözüldü :D Deneyin bence :D

divani

divani

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar androidli cep telefonlari her wifiye baglanmiyor. Modemin sifrelemesi WEP olmali. WPA/WPA2 gibi ise baglanmiyor.

mancukya

Üye
Bu tarz sorunlar genelde modemde mac adres güvenligi, oto ip verme iptal edildiyse, baglanti icin limit varsa gibi sebeblerden olur android Wifi sifrelemede hepsini kabul ediyor öyle bir sorunu yok.
Ayrica wep sifrelemede pek tavsiye edilen bir sifreleme sistemide degil. wpa/ wpa2 icin 2 tane degisik ayar vardir modemde digerini deneyin ve yukarda yazdigim olaylari kontrol edin.

ugur_sago

Üye
Kardeşim Yha oncelikle seLamun aLeykumm Bnmde bu sorun var ama dedğin menüyü bulamadım telefonum sony ericsson xperia x10 mini yardımcı olursan sewinirmm .

orzala70

orzala70

Üye
Arkadaşlar konuya biraz geç dahil oldum kusura bakmayın telefondan dns ayarlarını değiştirirseniz sorunlarınız çözülür. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yaparsanız sorunlar ortadan kalkacaktır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt