Optimus black orjinal 2.3 sürümü nerden bulabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crooper

Üye
    Konu Sahibi
Optimus black orjinal 2.3 sürümü nerden bulabilirim
arkadaşlar merhaba,
cyanogen mod 10 kullanıyorum gercekten cok hızlı guzel ama telefon aramalarında takılıyor, tus kilidi acmıyor ve en önemlisi radyo yukleyemedim.

orjinal radyo olan 2.3 surumu nu nerden bulabilirim? v20 a b c diye gidiyor. hangi surumu radyolu 2.3 ?

teşekkur ederim

3322

3322

Üye
telefonunu kapat . ses acma tusuna bas ve usb yi bagla telefona sonra LGMobile Support Tool ac müşteri desteğinden acil kurtarma modunu ac telefonuna orjinal rom atıcak :)

• Beğen
Tepkiler: justblood
alaStar

alaStar

Üye
Radyolu romlar avrupa romlarıdır technoshark isimli arkadaşımızın imzasında tüm romlar mevcut :oke:

justblood

justblood

Üye
telefonunu kapat . ses acma tusuna bas ve usb yi bagla telefona sonra LGMobile Support Tool ac müşteri desteğinden acil kurtarma modunu ac telefonuna orjinal rom atıcak :)

Konuyu okurken gozume takildi boyle biseyin olmasi cok guzel kendisi direk orjinal romu atiyor anladigim kadariyla

3322

3322

Üye
evet yükle dedikten sonra orjinal rom u atıyor :)

crooper

Üye
    Konu Sahibi
3322 teşekkur ederim cevabın için. lg nin orjinal 2.3 üne cevirecek yani. peki 2.3 te radyo yukleyebilecek miyim? 2.2 deyken yukledim takılıyodu baya. 2.3 te de öyle olacaksa avrupa romu yukleyim. hangisini önerirsiniz su sitede europe v20b yi mi yukleyim? bu sondaki a b c de ne anlama geliyo ?
teşekkur ederim.

---

lg mobile support tool ile denedim. zaten son surumdesiniz v20d diyo. kurtarma modunda ise check telephone information diye uyarı veriyor.

3322

3322

Üye
Telefonu kapat hatta bataryasını cıkar ses açma tusunu bas sonra usb telefona tak kurtarma modu yap en kaç kere yaptım öyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt