alaStar
Üye
Teşekkür ederiz
Custom bir çok rom mevcut.. Dilemediğin kadar (: Yeni güncellemeside geldi onuda yükledim gayet güzel şarjı daha normal bir seviyedeDonanımsal açıdan son derece güçlü bir cihaz, Seninde İdeos X5 Gayet makul iyi bir cihazdı vakti zamanında bence artık değiştir. (:
Teşekkür ederiz
Custom bir çok rom mevcut.. Dilemediğin kadar (: Yeni güncellemeside geldi onuda yükledim gayet güzel şarjı daha normal bir seviyedeDonanımsal açıdan son derece güçlü bir cihaz, Seninde İdeos X5 Gayet makul iyi bir cihazdı vakti zamanında bence artık değiştir. (:
Aynen değiştirmeyi düşünüyorum bende artık emektar iyi idare etti benifp açısından çok iyi bi cihaz 4x hd listemde ilk sıralarda
Ali sen Optimus G beklerken Optimus 4X HD alacaksın galiba (: Bu arada Beyazı SüperBen inceledim telefonu 1 ay önce falan ...
kamerası da fena değil yani .
resmi yaklaştırınca falan bozmuyordu .
Aynen Oyunlarda sorun yaşamazsın ayrıca yeni özellikleri ile göz kamaştırıcı NFC desteği mevcut, epey kurcaladım hayram kalmadım dersem yalan söylerimama Benim gibi gümbür gümbür müzik dinliyorsan telefondan güzel bir kulaklık almalısın gibime geldi yada benim kulaklarım sağırlaştı
Telefon da fazla müzik dinlemiyorum zatenbeni en çok 4.7" ekran ve tegra cezbetti diyebilirim
Ali sen Optimus G beklerken Optimus 4X HD alacaksın galiba (: Bu arada Beyazı SüperTasarım falan hoş gerçekten de.
Yok be hacı abi .
Optimus g yi bekliyoruz . 15 gün daha beklerim . Daha sonra çıksada almam .
Yok hiç sormadım vallahi ...
Net bir tarihi de yok ki ....!
s3 den farkı yok değil lg ona bin basar.benim de alacağım telefon.
hayırlı uğurlu olsun ama kalitesi nasıl acaba
Kamerasi vasat,v10h yaxilimi kasmalar yapiyor v10d daha iyiydi ram yeterli ara yuz guzel sarji tam gun gidiyor beyaz ekran s3 teki gibi gri degil eksi olarak kamera hdmi cikisi yok wifi az cekiyor,bir aydir kullaniyorum lg 3d mi arar oldum
SB 2.0 - HDMI / DVI / VGA DÖNÜŞTÜRÜCÜ ÜNİTE - MULTI DISPLAY ADAPTER
acaba 4.0.4 oldumu ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?