Optimus 4X HD aldık :) Bi arkadaşıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Optimus 4X HD aldık :) Bi arkadaşıma

Arkadaşlar bir arkadaşıma Optimus 4X HD aldık bugün... Axess kartla 1200 TL ye fotolarıda ben çektim Gayet şık bir telefon.. Sizin görüşleriniz nelerdir.

Ayrıca içerisinden birçok ürünle birlikte geldi, yedek batarya bunlardan en avantajlısı size kesinlikle almanızı tavsiye ederim (:

Not : arkadaşıma jelatinini çıkartana kadar canım çıktı ve sonra tekrar geri yapıştırttı

çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun

Tepkiler: technoshark
hayirli olsun diyelim

alaStar

Üye
hayırlı olsun kardeşim bu telefonun s3 ten bi eksisi yok ve tasarımını çok beğendiğim bi cihaz güle güle kullansın bu arkadaşın

Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar, arkadaşımın adına.. Çok güzel oldu ya, beyaz renginide ben çok beğendim gerçekten (: İyi dilekleriniz için teşekkür ederim tekrar tekrar, dediğin gibi s3'ten bi farkı yok ve tasarım bakımından gerçekten çok iyi, ayrıca akşama güncellemesini yapacağım

Tepkiler: alaStar

DiaBLoS

Admin
Resimler neden yan çıkmış anlamadım .
Mobildeyim

Konu Sahibi
Yanlamasına çektim ondandır Ali Optimus G gelmez ise bu telefonu muhakkak al derim

DiaBLoS

Admin
Optimus g gelmedi halen yahu .
Nexus 4 nasıl ...

Ocean258

Üye
hayırlı olsun güle güle kullansın telefon güzel beyazıda daha fazla seviliyor sanırım

Konu Sahibi
hayırlı olsun güle güle kullansın telefon güzel beyazıda daha fazla seviliyor sanırım

Aynen siyah gördü ama yok beyaz olsun dedi dedim sen bilirsin Ama beyazı gerçekten görülmeye değermiş çok beğendim hakkaten.

rengi hoş ama bana kalırsa biraz güncelleme sorunu yaşıyacaksınız

alaStar

Üye
valla lg ne kadar geçte olsa güncellemeyi sonunda veriyor ve donanımı çok güçlü ve sağlam yapıyor benim optimus black i kaç kez betona düşürdüm birkaç çizik harici donanımsal bir sorun yok telefonumda

Konu Sahibi

Aynen benimde öyle kaç defa düşürdüm sayısız (: dediğin gibi çok sağlam ve kaliteli ürünler yapıyorlar bizlerde o kaliteli ürünlere sahip oluyoruz, ancak dediğin gibi geçte olsa güncelleme vermesi güzel, hiç vermemekten daha iyi dimi (:

alaStar

Üye

OB ile aynı özelliklere sahip sgs güncellemeyi hiç almıyor mesela

hayırlı olsun donanımı gayet iyi telefonun aklımı celmiyo değil sadece costum rom konusunda destek nasıl olur o düşündürüyo

Konu Sahibi

Teşekkür ederiz
hayırlı olsun donanımı gayet iyi telefonun aklımı celmiyo değil sadece costum rom konusunda destek nasıl olur o düşündürüyo

Custom bir çok rom mevcut.. Dilemediğin kadar (: Yeni güncellemeside geldi onuda yükledim gayet güzel şarjı daha normal bir seviyede Donanımsal açıdan son derece güçlü bir cihaz, Seninde İdeos X5 Gayet makul iyi bir cihazdı vakti zamanında bence artık değiştir. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...