Oplogo Change ( Operatör Logonuzu Silin , Değiştirin )

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oplogo Change ( Operatör Logonuzu Silin , Değiştirin )

Merhaba Arkadaşlar ...

Bu Program ile Ana Ekrandaki Operatör İsmini Dilerseniz Görünmez Yapabilir , Dilerseniz Değiştirip

İstediğiniz Her Hangi Bir Şeyi Ekleyebilirsiniz .

İşlem Yaptıktan Sonra Telefonu Kapatıp Açmanıza Gerek Yok ...

:oke: ...MAXİCEP_SAMSUNSPOR...:oke:

Hatsıza Alın , Sonra Tekrar Kullandığınız Tercihe Gelin ve Bakalım Nasıl Olacak.

İlk Resimdeki NOKIA yazısını da ekledim İndirebilirsiniz
Güle Güle Kullanın :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mqeen, redspawn, Zafer Arslan ve 37 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler :good:

:türkiye1:

korayyzb

Üye
ilginç deniyeceğim

kutukak

kutukak

Üye
Onu değiştirmek çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum birde programda büyük ihtimal alt yapıda çalıştığını düşünüyorum ve bununda rami kastıracağını düşünüyorum.

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Alternatif bir program...Rami kasmaz,alt tarafta çalışmaz bence'su ana kadar böyle programları çok kullandım,alt tarafta çalışmaz

haltie

haltie

Üye
abi haberim yok:off: deniyecem eline sağlık yorumu yazıcam

--------------- Ekleme ---------------

Onu değiştirmek çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum birde programda büyük ihtimal alt yapıda çalıştığını düşünüyorum ve bununda rami kastıracağını düşünüyorum.

rami kasmaz alttada calışmaz:oke:

bu arada pronun eski versiyonunu kaldırın güncelleştrme hatası veriyor

karasacli

Üye
helal kardesim samsunspor bunla 2. programını kullanıyorum rep versa bu forumda tonla rap sna heheheehh:box
birde elinde varsa ultimate sms(zamanlı sms) prosunun atman önceki sürümünü kulanıyodum 2 dakiak sonraına bile atıyordu, ma simdi en az 14 dk sonrasına sms gönderiyor:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
helal kardesim samsunspor bunla 2. programını kullanıyorum rep versa bu forumda tonla rap sna heheheehh:box
birde elinde varsa ultimate sms(zamanlı sms) prosunun atman önceki sürümünü kulanıyodum 2 dakiak sonraına bile atıyordu, ma simdi en az 14 dk sonrasına sms gönderiyor:hmmm

güzeL yorum için çok teşekkür ederim , iyi günLerde kuLLanın ..

zamanLı sms uyguLamasını hangi modeL için istiyorsunuz ?

karasacli

Üye
telefonum n97 elinizde varsa iyi olur yoksada bekleriz artık :islik

bide aklıma takılan bir şey var esasen cok hızlı bir şekilde logoyu değiştiriyor programm.güzelde velakin photshopla olsun ilusratörle olsun png ve gif formatlı resimleride jpg resmi gibi background cıkarrak gösteriyor:nono: olaya ters yani ilk defa böyle bir şey gördüm okadar photshopla resim çalışrım ama pcdeki gibi ve mediaplayer üzerindeki arkaplansız bir logo olmuyor ! acaba diorum nokia taryıcsınınmı eksik bir yönü mü bu ? kafam karıştı neden olmaz acaba? bilen varmı?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sms-mms-araclari/message-in-time-v1-0-12-s60v5-361772.html deneyin bence :oke:

telefonum n97 elinizde varsa iyi olur yoksada bekleriz artık :islik

bide aklıma takılan bir şey var esasen cok hızlı bir şekilde logoyu değiştiriyor programm.güzelde velakin photshopla olsun ilusratörle olsun png ve gif formatlı resimleride jpg resmi gibi background cıkarrak gösteriyor:nono: olaya ters yani ilk defa böyle bir şey gördüm okadar photshopla resim çalışrım ama pcdeki gibi ve mediaplayer üzerindeki arkaplansız bir logo olmuyor ! acaba diorum nokia taryıcsınınmı eksik bir yönü mü bu ? kafam karıştı neden olmaz acaba? bilen varmı?

bu konu hakkında ise maaLesef biLgim yok :)

murat kalkar

Üye
dursun sanki ne zararı var yaw:)

hackchen

hackchen

Üye
ya uygulama erişimine izin verilmiyor diyo yüklemiyo sertifika sorunu yok ama bu ne mesajı anlamadım op logo changer yükleyemiyom ne yapıyım 5800 telim

ruzgar515

ruzgar515

Üye
teşekkürler

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

guilty_2121

Üye
bende de 5800xm var fakat kurulum sırasında sertifikaladığım halde "istenen uygulama erişimine izin verilmedi" diyor hack li mi olması lazım??

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaşLar HACKLİ oLması gerekiyor

Tracy35

Tracy35

Üye
Super :D TURKCELL YAZAN YERE IZMIMI YAZDIM Çok saol işime Çok yaradı Progam felan Alt tarafda çalişmıyor telefonu aç kapa Gıtmıyor

Üst Alt