OperaMini 5 TR J2ME Süper ikonlar By YusufEMRE

    Konu Sahibi
OperaMini 5 TR J2ME Süper ikonlar By YusufEMRE





Klasik opera ikonlarından sıkıldıysanız buyrun size 4 tane ayrı ayrı ve hepside birbirinden güzel ikonlar... Sorunsuz Türkçe ve en son sürüm OperaMini 5 uygulamasının ikonlarını değiştirdim ufak tefek düzenlemeler yaptım.
Güle Güle kullanın arkadaşlar.
Test: S60v3 Nokia E71 - SonyEricsson K790i
 

Ekli dosyalar

Tepkiler: veysel18, cakal263, yerim_seni56 ve 11 diğerleri

niron

Üye
Emeğe saygı, eline sağlık kardeşim
 
E63 de küçük i harfi yazılamıyor.Bu sorunu nasıl çözeriz? E71 de sorunsuzmu?
 

ॐOsMaN

Üye
Teşekkürler
değişiklik oldu gerçekden.
 
    Konu Sahibi
E63 de küçük i harfi yazılamıyor.Bu sorunu nasıl çözeriz? E71 de sorunsuzmu?

Evet sorunsuz onu düzenleme moduna geçip yazabilirsiniz ama E71'de Ram sorunu mu varki bunu kullanıyorsunuz OperaMobile 10 var onu kullanın Ben sürekli onuu kullanıyorum.
 

nsren

Üye
Hakikaten eline sağlık süper çalışmaların var. Bir de sorum olacak. Başka bir sitede senin iznin ile bir dosya paylaşılmış. Senin türkçe'ye çevirdiğin free sms için 30 adet skin var. Onun nasıl uygulandığı hakkında yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler.
 
    Konu Sahibi

orada anlatılduğı gibi aslında ama ben 1.03 sürümlerinde denemiştim sorunsuz kullanıyordum ama siz Aşağıya eklediğimi cihazınıza yükleyip deneyin bakalım.
30 adet skin (arayüz) var, istediğinizi işaretleyin yüklerken.
Birde sms programı telefon hafızasındaysa telefon hafızasına Kart hafızasındaysa kart hafızasına yükle dostum.
 

Ekli dosyalar

nsren

Üye
Sağol kardeş. Şimdi yüklemeye çalıştım ama (önce temel paketi yükleyin) diye uyarı çıktı. Acaba 1.03 sürümü mü lazım.
 
    Konu Sahibi
Sağol kardeş. Şimdi yüklemeye çalıştım ama (önce temel paketi yükleyin) diye uyarı çıktı. Acaba 1.03 sürümü mü lazım.


Bencede aynen öyle 1.03 için demekki
Eğer senin için çok önemliyse ben birşeyler yapmaya çalışırım dostum.
 

nsren

Üye
Kardeşi 1.08'de nasıl olduğunu buldum. Yeni konu açtım eğer kabul edilirse. Ustelikd tesadüfen deneyerek buldum. Senin verdiğin 30 tane efek vardı. Onları da senin adını kullanarak yazdım. Ama birşey'i unuttun. Senin paylaştığın o otuz tane skin vardı onları konuya eklemeyi unuttum. Yani sadece nasıl yapılacağını anlattım.
 
    Konu Sahibi

İyi yapmışsın eline sağlık
Sorun deil eklersin konu onaylanınca