operanın şu hali son derece iyi kabul mükemmel değil ama 2gde ve parazitli 3gde internet explorerdan ne çektiğimi iyi bilirim sayfa yeniden yüklemesi 10mb internete ve%15 şarja maloluyor tam bir rezalet wifiile fena değil kabul ediyorum ama çoğunlukla mobilden bağlanan biri olarak İEnin tam bir rezalet olduğu kanısındayım düzgün bir başlangıç ekranının olmaması da cabası çoklu sekme konusunda rezalet 4sekmeye mahkûmuz opera ise aynı anda 100ü aşkın sekme açabiliyor haa kusursuz mu değil arada request error veriyor onuda sayfayı yeniden yükleyerek çözebiliyoruz
İE tam Opera beta ama İE operadan beter
birkaç Ufak ayar ile opera tek gider benim için
Operadan videolar indirdim ama nereye indiğini bulamadım.Dosyalardan bakıyorum yok videolara bakıyorum yok.Yok oldu sanki inen videolar.Kapasite kontrolüne bakıyorum azaldı boş alan ama yok bulamıyorum
ortak, opera indirdiği içerikleri gömülü vaziyetteki çekirdek klasöründe saklıyor, downloads bölümünden indirdiğin içerikleri görüntüleyebilir, silebilirsin ama taşıma olayı yok o yönü kötü geri bildirim yapalım bir sonraki güncelleme ile bu indirme olayına bir ayar çeksinler