Opera mobile kaydedilmiş sayfalari nasil yedekleyebilirim.

Sponsorlu Bağlantılar

soner366

soner366

Üye
    Konu Sahibi
Opera mobile kaydedilmiş sayfalari nasil yedekleyebilirim.
Öncelikle telefonumun markası nokia 500 ettim bir hata aldım ve 2, 3 ayda bir format atmak zorunda kalıyorum. Yaklaşık 500 tane kaydedilmiş sayfam var ve format attığımda hepsi gidiyor. Sayfaları tekrar bulmam çok zor. Yedeklemenin bir yolu yokmu. Yardım eden olursa çok duacı olucam kendisinden. Lütfen yardım edin sayfaların bulunduğu dosyayı kopyalamayı denedim format atmadan. Format attıktan sonra geri yspıştırdım fakat işe yaramadı geri yapıştırdığımda sayfalar görünmedi.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ayarlardan opera link'i açık yap, bir hesap oluşturmanı isteyecek..

Hesabı oluştur, tüm bilgilerin yedeklenir

- - - Eklendi - - -

Hesabı oluştur, tüm bilgilerin yedeklenir.

formattan sonra operayı kurup, opera link'ten oluşturduğun hesabı açtığında tekrar senkronize yapılır ve böylece kayıtlı sayfaların yerinde durur..

soner366

soner366

Üye
    Konu Sahibi

Hesabı oluştur, tüm bilgilerin yedeklenir

- - - Eklendi - - -

Hesabı oluştur, tüm bilgilerin yedeklenir.

formattan sonra operayı kurup, opera link'ten oluşturduğun hesabı açtığında tekrar senkronize yapılır ve böylece kayıtlı sayfaların yerinde durur..

Onu denedim ancak olmuyor opera link sadece yer imlerini, hızlı menüyü ve şifreleri yedekliyor. Teşekkür ederim yinede.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Onu denedim ancak olmuyor opera link sadece yer imlerini, hızlı menüyü ve şifreleri yedekliyor. Teşekkür ederim yinede.

üşenmiyorsan kaydedilmiş sayfaları tek tek açıp yer imi olarak işaretle ve opera link ile yedekle, başka çözümü yok gibi görünüyor

soner366

soner366

Üye
    Konu Sahibi

üşenmiyorsan kaydedilmiş sayfaları tek tek açıp yer imi olarak işaretle ve opera link ile yedekle, başka çözümü yok gibi görünüyor

Şöyle bir durum var kaydettiğim sayfalar akor merkezinden ve akor merkezi kendini bozdu reklam filen veriyor. Telefonlada açınca reklamklar sayfanın üstüne geliyor. Benim kaydettiğim sayfalar eski böyle bir durum yok. Yani olmaz kardeş.

soner366

soner366

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edebilecek yok mu?

Üst Alt